Šta te nervira?

  1. Nostalgična prokenjavanja i lirski pozivi za vraćanjem nekih super-duper pra-autora. Odbanovani su mnogi, ko hoće neka piše, ko neće, ne mora. Hu kerz.

  2. Autori koji ne prate nikog ili eventualno jednu osobu. Šta? Mislite time da pokažete kako samo jedan autor valja, vi ili ta druga osoba koju pratite.

  3. Apsolutno ne mora da znači. Ja npr. ne pratim nikoga jer me mrzi da čitam defke (iako znam da ima gomila vrhunskih). A ovim osobamai koje me prate samo da poručim da definitivno, po svim standardima i parametrima, nisu normalni.

  4. Dobro, a šta znači praćenje samo jedne osobe?

  5. реално ја пратим 13 аутора, дефку им бар једно 10 месеци нисам прочитао осим кад нешто около налетим, а жао ми да их одпратим.

  6. Ja čitam sve definicije, pa nema poente da nekoga pratim. Ipak ovih pet komada što pratim su mi dupli nalozi, pa prvo pročitam njih i deljem im minuse, jer sam pošten.

  7. Dobro, a šta znači praćenje samo jedne osobe?

    МОГША ЈЕ САМО ЈЕДАН!

  8. ja pratim 60 i nešto, a pola banovano il ne dolazi pola godine...nekako mi žao da prestanem da pratim...

  9. Бојкотујем читање. Лично сам љубитељ постера.

  10. Otkud znam, pitaj te koji prate jednu osobu. :) Ja kapiram da su u fazonu da ih mrzi da čitaju defke, ali su nabasali na neku bruka defku određenog autora/autorke, pročitali još nekoliko pa im se to svidelo pa prate samo tu osobu. :)

  11. vesnam

    Dobro, a šta znači praćenje samo jedne osobe?

    To znači da si psihopata i da imaš skrivene seksualne fantazije prema toj osobi koje će s' vremenom dovesti do toga da ćeš pokušati da siluješ tu osobu i u 90% slučajeva će imati fatalan efekat.

  12. Ti ih pratiš 5. Znači da si psihopata na peti stepen i da imaš skrivene seksualne fantazije prema svima njima koje će s vremenom dovesti do toga da ćeš izvršiti gengbeng i u 450% slučajeva to će imati fatalan efekat. Džast sejing.

  13. Ovo mi je ekipa za malog fudbala, 5+1

  14. Riho je hejter.
    Licno pratim desetak autora, i kad udjem na vuku poslije odabranih/popularnih, citam pratilacke.

  15. O čemu bre vi diskutujete?
    OVO je zabrinjavajuće:

    Ja čitam sve definicije, pa ...

    Lele :)))

  16. Devojke u sandalama nenalakiranih noktiju ili nemarno nalakiranih ono sve prelazi na prste i najviše me nervira ako nemaju crveni lak! I čukljevi! I one štikle sa otvorom za prste al samo na vrhu ko fišek i sve što nije ženska noga u starkama ili ravnim sandalama sa crvenim lakom!
    I nervira me ona debela što deli ruže po knezu pa kad uzmem traži pare!

  17. Jebi ga, isto, pola ovih što ih pratim il banovano ili se povuklo.

  18. Evo jošte...
    Milka-torta. Aha, dobro ste pročitali. Jedna od najjeftinijih torti, prokleti tečni šećer u dve boje. Obavezno je služe na rođendanima, zato što je jelte - najjeftinija.
    Apatinsko pivo - ili neko drugo jeftino. Isto kao ovo malopre. Hoćeš pivo? Može. I apatinsko. Dakle, ono što baš na njemu piše to, Malkijades je to lepo opisao. Zar par desetina dinara predstavlja problem da se kupi nešto iole bolje?
    Dobro de, pijem ja koje bilo, samo da je ladno, ali opet... Previše se krati na nekim životnim namirnicama!1
    I, da zaokružim broj na 3: Ja. Jebote, nekiđavo sam na tri ćoška, tešim se da je od vrućine, ali bojim se da problem zahteva angažovanje konzilijuma M.Skot Pek/Anabela Basalo. Smetaju mi Milka torta i Apatinsko, hej, nadžak bre.

  19. Нервира ме кад неко запамти неке стихове из неке песме. Па их онда користи за свакакве глупости. Нпр:

    ЈАО СТИГЛЕ ПАРЕ ОД СТУДЕНТСКОГ КРЕДИТА ШТА ДА КУПИМ ЦИПЕЛИЦЕ ИЛИ ЧИЗМИЦЕ ЈАО КУКУ МЕНИ ШТО СЕ БОРЕ МИСЛИ МОЈЕ.
    или
    јој што сам се најео пасуља не немој ми прићи санта марија дела салуте.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.