Šta te nervira?

  1. Ja od njega nikada nisam radio jer sam čuo priče da radi za muriju i ne želim da imam posla sa drukarama. A isto tako ne želim da mi printuje svaki čet na vukajliji i kasnije izvrće to pa pravi sebi korist a mene uvaljuej u govna. I vi što ste radili tu drogu od njega razmislite idući put pre nego ga nazovete.

  2. Јако ме нервира непоштовање правила десне стране код пешака. Ходам тротоаром, десном страном, и у сусрет ми иде матори прдеж од бабе који иде право на мене уместо да се држи своје стране торотоара, полудим, оћу да је бацим под аутобус ааааааААААргх

  3. neka rajdera, on je vreća za boksanje. ljudi se malo iskale na njemu i bude im super.

  4. menijesamodosadno
    Јако ме нервира непоштовање правила десне стране код пешака. Ходам тротоаром, десном страном, и у сусрет ми иде матори прдеж од бабе који иде право на мене уместо да се држи своје стране торотоара, полудим, оћу да је бацим под аутобус ааааааААААргх

    AHAHHAHAHAAHHA!!!!!
    A mene je ćale učio da se levom stranom korača...mada ja desnom šurim uvek.

  5. ne znam jel kbo ozbiljan il samo tovari rajdera
    internet prozivanje i sve to je smesno i zaboravis na to 5 minuta nakon stiska odjave
    ali osoba koja radi printove i salje ih novinama i pandurima da ih optuze,zasluzuje da se pronadje i da joj se polomi svaka koska amin

  6. Pičke muške koje izađu sa ekipom i jedino oni ne piju i onda kad se ovi ostali napiju, snimaju ih i rugaju im se. Još sutradan pokazuju nekome ili izbacuju na fejs.
    Najgora sorta "muškaraca". Mislim pičketina.

  7. Ova Kristen:
    http://images5.fanpop.com/image/photos/27800000/Kristen-Gifs-3-kristen-stewart-27845434-464-261.gif

    Znači, odražava tu neku nelagodu svojim narkoskim vonabi izgledom, ko kad te hvata stomačni grip, pa te neka jeza podilazi, te moraš u WC na 5 minuta.

    Speaking of WC.
    Preduge definicije. Dobro, pročitam jednu (Rudonja). Hajde još jednu, ali, brate, predugačko je, ne znam čemu tolika opširnost, baš prepripovedački, Šolohov se samopesniči.

  8. Ti Grofe izgleda patiš od stomaka.

  9. Mene nervira kad konobar sporo piće servira

  10. Ti Grofe izgleda patiš od stomaka.

    Jedino od veličine istog ;)

  11. Najviše me nervira kada nekome moram da objašnjavam nešto tako jednostavno da ne može biti jednostavnije zato što je taj neko glup!
    Neki dan kažem ja sestri "uhapsili Simketa". Dečko živi u mojoj zgradi ceo život, išao je sa mnom u osnovnu školu (u odeljenje), ima mlađeg brata i ćaleta koji su takođe poznati pod nadimkom "Simke". Meni je trebalo pola sata da joj objasnim koga su uhapsili... pa jebem mu mater i koji sam joj kurac rekao. Sve u svemu, nervira me kada je neko glup....gluplji od mene.

  12. jedino što može da me izbaci iz koloseka jeste kad pacijentu moram pedeset puta da kažem: TREBA VAM RECEPT

    bem ti recept i ko ga izmisli!!!

  13. e, da, i kad neki lek promeni pakovanje... jao, majkoooo, koja pitanja tek tad slede...

  14. Neki dan kažem ja sestri

    Јебеш ти то?

  15. Банујте га, ово је скандал.

  16. Ošurio te, Bač, da se tako izrazim.

  17. Немам сестру, мож га дува.

  18. Daj, bre, Bač, imaš valjda od strica, od tetke, ujaka?
    Ili te ljubomorno čuvaš?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.