Prijava

Zbog testosterona. On je destruktivan na kosu... jbg... zato zenama ne opada...

Ako ti je deda preko keve bio celav, i ti ces da budes celav... Ako nije, neces ni ti.
Ali stvarno je tako... Ima veze sa hromozomima.

Za celavost zaista ne znam i ovo mi je novost sto si reko. A za "normalno" opadanje kose generalno je razlog testosteron je naucno dokazano ako nas nisu lagali.

Momci, ako vam je za utehu, neko tek kad oćelavi postane smrt za žene, evo Šon Koneri je baš pravi primer, tako bar kaže moja tetka.
Samo vi perite kosice ovim šamponima za jačanje korena kose i ne sekirajte se. Ima da vam ojačaju dlake kojekude.

šon koneri je nosio periku(bio proćelav) još dok je džejms bonda snimao... šifraš :)

jedan od moojih guzova je obrijan a drugi nosi periku...i mnogo se ponosim onim sa perikom...

Ај без спемовања... можда неко нешто заиста има да пита...

e a sta je elektoroforeza...nadam se da sam dobro napisao...to sam neki dan cuo na tv-u pa me zanimalo sta je to ...ako mozes da mi objasnis laickim jezikom...pozzzzzz

Електрофореза представља метод за раздвајање мојелкула. Поред електрофорезе постоји и нпр. колриметрија. Суштина електрофорезе је раздвајање молекула на основу наелектрисања:
Узорак се ставља на гел (на један његов крај) и тај гел се налази у неком раствору. У раствор су такође постављене елегтроде. Када се струја пусти кроз систем, сви наелектрисани молекули иду у смеру од једне електроде ка другој у зависности од наелектрисања тих молекула. Што је неки молекул више наелектрисан брже иде ка одређеној електроди. Након неког времена (неколико сати) долази до раздвајања молекула. Они који су више наелектрисани прешли су већи пут на гелу, док они мање наелектрисани су прешли мањи. Има још доста ствари које утичу на пређени пут, као и доста модификација ове методе али не желим да те смарам.

Ако ти ово није помогло питај на другачији начин. ;)

aha sad mi je jasno...islio sam da je to neka gomila gluposti ali shvatio sam...hvala ti

Осећам се бескорисно... Нико да ме пита нешто... ;(

Da li si ikada video osobu u poslednjem stadijumu lepre?

Не. Нисам на медицини :Д

Ајмо даље!

Šta znaš o rekombinaciji molekula čovekovog DNK-a sa DNK drugih vrsta?

nije kompatibilno sa zivotom:)

Mene, za razliku od tebe, interesuju isključivo živuljke. Pošto sam već od tebe naučila dosta o ishrani, spavanju, parenju i sl, mislim da ćeš i ovo znati iako nije baš tvoj fah: Koliko kobila,ovca, koza i ostale domaće životinje budu trudne, tj. koliko im traje trudnoća?
I još samo jedna stvar. Pričao mi čovek koji nema običaj da laže kako je video mladunčad zeca i pacova. Kaže oni međusobno mogu da se pare, jer su glodari!?! Laž ili istina?

A ja sam cuo da oni crnci iz africkih dzungli mogu da zatrudne sa gorilama?!
Laz ili istina? :)

А ја сам чула да можеш да затрудниш ако седнеш на неки усамљени камен ако си на екскурзији и имаш менструацију. Лаж или истина??

Ево кратак одговор. Може човек и козу да јебе па не значи ништа. А иначе зечеви нису глодари. Глодари: Duplicidentata; зерцови: Simplicidentata. А чак и да су глодари не би могли да оставе плодно потомстно. Као и било које две различитер врсте, тако да у суштини може да општи ко ским стигне али то не значи ништа.

Крава је 9 месеци трудна, то је све што знам.

Рекомбинација између различитих врста је могућа само посредством вируса. Дакле, ако у вирусу има неких гена својствених на зеку животињу (може да се уради да има), они се могу убацити у неку другу, али не гарантујем да неће бити срања... То је врло пипав посао тако да се у већини случајева не добије то што се жели.

Ја нисам затруднео од гориле. :¿

Ако је усамљен и тврд ко камен онда да, ако није онда се опрости...