ПОПОВИ: Друштвени паразити или само стереотип?

  1. Prvo je nepismen. "Sa nicim". Drugo, gresi mnogo. Zivot je borba, a ne predaja. Isus je i sam isao svuda, i gde su ga mrzeli i gadjali i gde je bio sam sa sobom, te mislim da mu je trebao reci da se vodi tim primerom. Naravno niko od nas nije sposoban da sve to izdrzi, ali moze pokusati. Barem je danas lako putem interneta odrzati kontakt sa ljudima iz celog sveta. Umesto da mu kaze da jaca svoj duh, molitvom, knjigama (kojih na netu ima 2 tone), on mu kaze vrati se. Neverovatno.

    Jel` mogu ja nekako da komentarisem tamo njihove odgovore, cini mi se da ne moze?

    Za bubnjeve su vala coveku dobar odgovor dali. Eto vec drugi dobar posle facebook-a.

  2. Слажем се са никнејмом да је овај савет за отаџбину крајње бахат и себичан. Ово није потез неког тамо "пастира" већ некога кога мрзи да потроши 5 а4 страна, како би га убедио да није битно где је ако је са Богом.

  3. Јел се отаџбина пише великим словом? Мислим, овај поп тако пише, а већ смо установили да је неписмен...

  4. Пеки, ако је писменост најбитнија у овом тренутку нико од нас неће бити спашен. Јебо писменост и неписменост ако човек дели деструктивне савете. Сад баш читам још неке њихове савете и јежим се.

  5. Ма јок, ја то питам за себе, боли ме туки за њих. :)

  6. Мислим да је мало слово, али ћу питати лектора кад се дигне па ти кажем ;)

  7. Ja samo cekam da vidim odgvor za metalce...ako daju netacan odgovor oboricu im sajt, pa "Bog nek mi sudi".

  8. Još nisu odgovorili -.-

  9. Ја мислим д аони ни не одговарају. Вероватно сами састављају она питања. :)

  10. Нека вероватно сами постављају, али нека нема шансе да смисле. Приметио сам да има доста питања где напишу да нису упућени у ситуацију и да немају одговор. Оставио је неко линк ка питању где је неки лик питао нешто за неке позајмљене бубњеве. То нема шансе да су они смислили. :)

  11. У питању је једна од развијених арапских земаља. Већ дуже време сам оптерећен мржњом према људима других националности, вероисповести и сл. Та мржња иде тако далеко да ја више не могу са њима ни нормално да разговарам.

    covjek koji ovo napise je kreten a oni su ga opravili po odgovoru svaka im cast..

    pitanja moguca da sami pisu dosada je gadna stvar, mada me ne bi cudilo da jedan drugom salju pitanja pa mu se sa ostalima sprdaju kasnije...

  12. Ma nije isključeno ni da šalju ljudi, a odgovara šimpanza. :)

  13. Помаже Бог оче! Не знам шта да радим. Право да Вам кажем, мало сам и уплашен. Имам комшију који слуша хеви метал по цео дан! Носи црне мајице са лобањама и пентаграмима, а то је секта. И војничке чизме, чак и преко лета! Његова гласна сатанисктичка и секташка музика допире и до мог стана, па се плашим: Да ли ће Сатана ући и у мој стан као што је ушао у његов? Унапред сам Вам захвалан на одговору.

    Postoji realna opasnost da se tako nesto desi i zbog toga moras da 50 puta nadan ponavljas "Oce nas"
    a ti dzimi ako hoces da se spases moras javno na ovom sajtu da primis krst boziji i da postavis 10 molitvi na ovoj temi

  14. Ахахахахахахххахахахахахаххах ко је ово бре направио дупли?

  15. Оче, а зашто не пишете на ћирилици, као на вашем сајту?

  16. ono mi poslovni kompjuter a ovo pisem sa privatnog

  17. А тај приватни није освештен?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.