Шта мислите о особи изнад себе? 4

1. Mislim da je stipsa. Iskreno. I da jebe na centrifugi.

2. Čini mi se namćorast, mada mi je simpa iz nekog nepoznatog razloga.

3. Mislim da u mojim postovima vidi subliminalne poruke koje je navode da me simpatiše.

4. Poznaje me 50%. Za jedno od dvoje se debelo zajebao.

5. Simpatišem ga jer ima dobar nik.

6. Voli hemiju. o_O

7. Ne znam šta bih napisao o njoj,osim da mi se jedna njena definicija posebno sviđa...

8. Siri pozitivnu energiju.

9. Ima diiiivan avatar!!!

10. C/P :) Ima diiiivan avatar!!!

11. Nisam u toku, više ne mislim. xD

12. Mislim da je sitne građe... :)

13. Svidja mi se nik. :D

14. Ima zmijsko tijelo bez obzira sto krka slatko po citav dan.

15. Имам утисак да је фатална.......

16. Opasan co'ek! :)

17. Ima avatar komunalca. xD

18. Ima zajeban avatar

19. Neka šmekerica...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.