Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sve se desilo jednog jutra kada sam izasao na stepeniste oblizhnje bashte i glas bozhiji mi reche idi na Vukajliju i voli svoje modove kao sto i oni vole tebe, samo deset puta ljubavnije.I od tada, kada me je taj prosvetlio glas, ja bar jednom dnevno vodim ljubav sa moderatorima i lepo se slazemo.Nikada mi nista nazhao nisu uchinili i eto to je ono sto bih mogao da vam kazem o moderatorima.Voleo bih sad ovom prilikom i da ih pozdravim i da im cestitam danasnju slavu Sv. Bana Strahinjica.
Ја од модова волим највише Арте, само зато што се контамо најбоље.
Сурови - волим га и зато што за годину дана нисам о њему сазнао ништа осим музике коју воли.
МаријанаП је такође једна стабилна особа.
Че Ву - можда му фали мало објективности, пристрасности и храбрости.
Мислим да од ово четворо једноставно нема и не може бити бољих модова
(осим, можда размодованих ДЛЗ, Госпоџо Згазиш Ме и Ен Доттера).
Сви остали модератори су, по мом мишљењу...блага Језа, Тихи Убица...овај ужас.
(као што примећујете, мој суд је потпуно објективан)
Ja mrzim svaku vrstu vlasti, samim tim i moderatore. Ako ikad prestanem da ih mrzim, prvo ću da prestanem da mrzim Artemidu.
Lullaby, zato što je žensko, zemljakinja, pomogla mi jednom i zato što mi je bacila komentare na 2 definicije.
Uf, ovo je bilo teško. Troumio sam se između nekoliko moderatora, al evo izađe pobjednik.
Dzimi.
Zbog gitara i zato sto ga smatram najboljim autorom.
Nećeš dobiti defku u odabranim.
Никада.
A možda ni tada.
Korleone, definitivno.
Ima tu jos dobrih ljudi, al' ne znam sto - on mi je najgotivniji. Sto trezan misli, pijan govori!
Isuse Bože zar se i ovo može, dajte ljudi je l' se ovo zove Vuka ili Moderatorika?
Ko, Gamby?
http://www.youtube.com/watch?v=5PnjHU71SPM
Burzume, imaš pivo za ovu pjesmu!
kakva uvlakačka tema. samo pertlice vire... :|
Ma da, momenat...
Boli me kurac, jesam pjan, al' sam reko sta mi jae na srcu! :*
Да л' ће једном да прође нека похвала модератора, а да неко не помене пертле?
Па, ваљда смо и ми неки људи? Нисмо ваљда само за пљување?
Старамо се да вам буде лепо на сајту и да вас не смарају смарачи, а не дате да нас похвале...
Баш сте зли. :(
Mda, a za 8.Mart ću ti kupiti lančić, skupiće odelenje.
Evo Džimi, ja mislim da si ti dobar čoek, dosta od mene.
Ja ne volim moderatore,čisto da vas obavestim...