Турнир фан клубова на Ади 3.10.

1. Опоштено. Ае сад 24 оченаша.

2. Већ сам се клањ'о пет пута данас, мислим да је то довољно. Колико је трајао турнир?

3. Трајао дојаја, ја отишао после четвртфинала, гледао последње, и она гамад избаце Челзија на пенале, а ја се драо као мајмун да испадну. И на крају су отишли у финале, олоши, али их је Интер прегазио. Нисам хтео да останем да гледам. Који су ми курац они у животу, мали клуб дериват великог клуба, пишам по томе.

4. Хвала сестри Чрчили што је поменула да сам богаљ, неко је то изгледа прочитао овде, и на самом старту сам добио ударац баш у ту кљакаву десну ногу :)

Hahahahaha izvini dankaneee :)
    Črča insajder!

5. Ае, да смо барем са УТД-ом играли, него ме Челзијев ударио, ееееј, наместила си да прођу даље :))

6. ijuuuuu pupu daleko bilo, pa celzi mrzim sve u 16 :D to imaju spijune ovde jedem sad malu zemicku!!!!

7. Имају Обеликса, пише ти горе :)

8. htio bih i ja da igram na tom turniru na proljece, jos da nadjem 6 ljudi i to je to :D
    ja sam inace ofanzivni golman, al kad u drugoj ekipi ima neki roberto carlos ili sinisa mihajlovic, transformisem se u beka :D

9. Мораш иамти фан клуб неког страног тима. То је услов, јбг...

10. smislice se nesto. sta sve mora da imamo, jel mora i sajt da pravimo?

11. Па Ливерпул има свој сајт и екипу.

12. ma bezze mi igrati sa likovima koje ne znam, radije da sastavim neki tim, il da se uvalim nekome sa vukajlije, ako bude trebao igrac.

13. Ааа, то није дозвољено :)

14. jel moze da bude fan klub kluba iz bosne? i posalji mi na pvt, sta treba sve da se odradi da bi neka ekipa mogla da ucestvuje. cudi me da si ti golman, mislio sam da si ti neki igrac sto krlja liverpoolove fanove :D

15. Немам ја кондиције да играм, а немамо ни тим, па сам бранио. Е, то за фан клуб из Босне не знам, за то мораш да одеш на Јувентусов фан клуб и да се распиташ код Бориса Админа.

16. Ево само мало обавештење да се турнир одржава 8. маја на ади (да, сад у недељу), и да су у групи Данканова и моја екипа. То вам кажем да бисте знали да почнете да га зајебавате на време, јер им једно 4:0 не гине.

Елем, турнир је медијски добро пропраћен (ваљда долази Б92), и биће до јаја, па ко хоће да гледа мало врхунског фудбала, нек дође да навија.

17. Javljam se da budem ćirlidersica, ako se ne bi stideo da kažeš u kolko sati je utakmica.
    Mslm, za tebe mi nije cim i dan ranije da dođem, al mi greota ostalih.

18. Никако, мени је трема да ме гледају људи. Једино Данкана да бодрите, потребније ће му бити:)

19. Bodrićemo Dankana, ali, molim te, kad te molim, reci u koliko je sati jebena utakmica :)))

20. А не знам, ми смо од пола 10 тамо, па надаље.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.