Турнир фан клубова на Ади 3.10.

1. Мораш да прођеш пробу, ми смо озбиљна екипа:)

Mogu ja da popijem onako fino, čitav dan da cirkam dok traje turnir. Dovoljne kvalifikacije?

2. Довољне, прошао.

3. To mi reci, čekam ovde već 3 sata da mi javiš. Imam ekipu, još da dođem 22. i da razvalim.

4. Ево чисто извештај да напишем:

Данас је одигран турнир, ми смо играли одлично, изгубили смо у финалу 1-0 од Арсенала, који је ето, незаслужено освојио. Ај што нас је судија мало крао на крају, него стативе, пречке, а они једну шансу, и бункер целу текму.

Иначе, групу смо завршили као први, са једним примљеним голом. Сусрели смо се Данкановом екипом, добили смо их 5-1, али касније смо навијали за њих, јер су били међу најкоректнијима.

5. Браво, мајсторе за оволики напредак од прошле сезоне! Нисмо остали сви да вас гледамо до краја, чекали нас ћевапи и ребарца у кафани, па смо морали да бежимо, али ми је драго да сте толико догурали. Нама су мазнута два бода против организатора турнира, Јувентуса, те онај један против УТД-а, кад ме лик ударио у нос док сам бранио и дао други гол за 2-1 што је судија прокоментарисао са "јеби га, иди јаче у дуел". Јебене незналице, али ја нсиам незадовољан. И једна исправка, тукли сте нас 4 а не 5-1 :)

6. Да то сам видео, али требали сте да му јебете матер, јеси видео како сам ја све време кењао судијама. Појма немају, аи навлачили су за Јувентус, баш зато смо их прегазили са 3-0. Иначе ми примили само 3 гола на целом турниру.

Није 5-1 је било, ево имам стрелце овде: Шаренац 2, Трипуновић, Муњас, Вучуревић, па немој мени да украдеш гол:)

7. Ајде нека буде 5 није ни битно, мада је нама речено 4 на крају, мис'им ко га јебе у суштини, важно да смо се спрдали лепо. И знам да би ти и ја наместили другарски да је била 3. текма, али шта сад...

Да, судије су катастрофа, јбт. Ладно да нису навлачили ми би добили Јуве 2-1 и играли 1-1 са Јунајтедом и ишли би даље са вама. Али не жалимо, биће прилике на јесен, наравно.

8. ТОЛЕ ЗАР И ОВО ДА ПОКРАДЕШ?!!
    Шала бре, честитке свима, ко год да је играо :))

9. 'Ладно је Арсенал нешто освојио, па макар и њихов фан клуб. :))

Иначе, честитке Хугу на освојеном другом месту, није мало.

10. Лоле, што је најгоре, судије су стварно из савеза биле, са све њиховим обележјима:)

Ма да, не би био никакав проблем да је била трећа текма, а овако, јеби га, прва и онда нисмо знали шта нас чека после, па кренули јако.

11. Честитке свима који су учествовали. Ја био прошли пут и навијао за Данкана, ал их накантали сви редом. Лолололо

12. Боле ме курац битно да су плућа издржала. Треба овај штек сканка попушити до зиме, јебо вас бог!!!11

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.