Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Oni će biti glupi kao što su inače, pa će da im bude žao da nas krljaju, a mi ćemo to iskoristiti i pobediti.
pa,jes,ko će da me krlja ovako malu,žalost.hahaahah.
Samo da ne golicaju, toga se bojim.
Ništa, uzvraćam štipanjem i grebanjem.
ja nisam golicljiva.HA!
Pa ne odajite slabe tačke bre.
To se krije.
Jao, odvaliće nas zbog vas džemnaes - nula :(
Katija, tvoji se dresovi odbijaju, jer je silovanje zakonom zabranjeno, a kakvi su nam protivnici, ne verujem da bi mu neka svojevoljno dala.
Onda ti možeš da se guraš i ćuškaš :)
Odložen vam je turnir.
Da znate samo. :)
А видео сам, јебаћу матер овом лику.
Kad će biti onda?
За 22. мај.
e do kurca
a Nata sašila dresove :(
a Nata sašila dresove :(
Ništa ne mari, neće da se pokvare.
E možda i ja budem 22. u Bg-u. Ima li neko ekipu da joj treba igrač? Navijam za se klubove a lomim noge kao Gatuzo i Pepe.
Питај Данкана, чини ми се да њих није било пуно прошле год.
Ne voli me Dankan, zato što navijam za Liverpul. On bi samo protiv mene igrao.
Па играј онда за Ливерпул њих ионако има 20 и стално се мењају.
U jbt, lakše ti je uvaliti me drugoj ekipi nego reći, ajde igraj kod mene za Milionere. Ccc...
Па навијаш за Ливерпул сам си рекао, а и ми смо техничари, имамо већ двојицу који служе за лом.
Pa ne znam nikoga tamo, ovamo znam tebe, tehničara. Mogu ja da igram i sve pozicije u odbrani.
Мене капитена, да нагласим. Мораш да прођеш пробу, ми смо озбиљна екипа:)
Ozbiljne ekipe uvijek najebu od neozbiljnih koji dođu da se zajebavaju, zato vama treba svakavih profila igrača.