Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja znam jedan bend koji se devet godina spremao za svoj prvi nastup. I tada su zvucali ocajno.
Хахахах ја волим причу оног бубњара и вође Стренглерса, он је чвек почео да се озбиљно бави музиком доста касно. А обзиром на то да ја немам велике планове успећу ваљда да средим да ми све буде потаман :)))
А ти само храбро, бори се :)
Свуда грми околооооо!!!!
Како је било моћно на крају!
Ja njih bas volim. Taman su nekako. :)) Uspeces, naravno. Zasto je pa neophodno poceti rano... A grupe su dobre zbog toga sto retko kada svima odjednom splasne entuzijazam.
Хахахахаха, ја реко да се бориш за бенд и свирку.... а за текму стварно немам коментар, а богами и за концерт у пар наврата :)
Борим се и за једно и за друго, више за једно него за друго ;))
Мар ја сам оперисан од ентузијазма хахахах
E, ako je Kingston cilj, onda sve ima smisla! Valjda ce bar delovati sadrzajno ono sto ja budem radila do tada... :))
Не сумњам у то уопште!
I ja se nadam.
Ovo je sada bio lep smiraj... Taman za san.
Laku noc. :))
Па-па Мар.
Лаку ноћ.
:)
:)
Последњи.......
Не терајте ме да опет применим неке своје методе па да победим 4 за редом........
...
Poslednja!Borim se iako mi ukinuli net! :))
Samo napred! Dobro jutro! :))
Ehehej,Marcipanče :))
Da l' vidiš kako se borim-k'o lav! :))
Hrabro, u pobedu! Lepsi je osecaj ovako izjutra poceti. :))
Meni su defke smesnije, kada ih u ovo vreme citam.
Mene je raspametila najnovija defka dana,vrhunska! ;))