Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mar, je l' pomoglo to sa ubedjivanjem? Moram da probam. :D
Pa sam pojacala dozu kofeina... Uh! Nat, a jesi li kafu pila?
Zbog onog da kafa bez cigarete ne ide...
Puf, pomaze! Svih 500 puta tokom dana, koliko pomislim na...hmm! :))
Još uvek pijem kafu. I pivo...i sve ostalo. Samo je dovoljan jedan klik u glavi, veruj mi. Nisam čak ni od onih kojima smeta kad neko zapali, a ne pokušavam ni da vas ubedim, samo pričam kako je meni život lepši. Najbolje od svega mi je što mi više ne smrdi garderoba i prsti, a toga nisam ni bila svesna ranije.
Necemo vise o cigarama, sad moram da zapalim. Pu! -.-
Kako covece pijes kafu bez cigare? o_O
Ista si kao moj brat, i on je tako samo odjednom prestao i puf, kao da nikad nije pusio cigare! Niste mi jasni!
Ni ja ne smaram, cak mi je u pocetku prijalo kada neko pusi u mojoj blizini. Zbog inhalacije. :) Pojacano bavljenje sportom u tom periodu mi je najvise pomoglo. Jadnim plucima je tada potreban kiseonik malo vise.
I dosta! Necu vise. Izvini Puf! :)))
Ok, još samo ovo:)
http://www.theaccidentalexpert.com/im_tmp/99455cigarette_smoke.jpg
Hahhaha, nat, nista ti to ne znaci, ucila sam u medicinskoj, znam sve i mlogo vise. :)
Nego, divno vreme danas, zar ne? :)
Božanstveno. Nisam ni znala koliko moja frizura ima varijacija na temu dok nisam izašla na ovaj tajfun.
A dok sam pusila nikakve prehlade, nista... U zagadjenoj atmosferi, covek je nezan ako je zdrav!
E, a vreme! Mnogo je lepo! Nema smoga, izduvnih gasova... Milina! :)))
Pa to je super, ne treba ti frizer! :)
Mar, sta si obecala par postova iznad? :)
A tek što je grad neobično lepo okićen...
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/01/20/167951/Kosava-na-Karaburmi.jpg
A moja kosa!!! Moram da se sisam, vec je preduga...
(Evo, evo...ne pominjem!) :))
Hahahahah, koji je to grad? Malo su poranili sa bozicnim dekoracijama! :D
Joj, sisanje, dobro me potseti!
Prednovogodisnja dekoracija!
Nemam pojma, deluje da je N.Beograd, ali može biti bilo koji u Srbiji. Kad zaduva vetar, kese lete na sve strane.
Bas je sareno, nekako ubija sivilo jesenjeg dana. :D
Ja sad idem malo, pa ko došo dobrodošo!
мислим да после мене иде Пуфна? чекај.....ово није "после мене иде" ?....јао да , друга врата лево....
jdfoeifmoahvmnčyvjxmnvvjsdajksdkjfhdskjča hdsčfhsdkjfhčsadfhdsačkfjhasdčfjhčasdkjfhčsdakjfhčasdkjfhačsdjfhačskdjhadfvnajfoijkfjdlafhdslčkjdsčlhfčdsfhčsdhfčalsdkfldjsflkj
dfjakdsjfčalksdjfčlaksdjfčlaksdjflaksdjflaskjdflsdakjf
jaoj,odoh da jedem ^^