Koncerti

  1. А штета што не води М Шедоуса из Авенџда са собом...
    Ова јебе!
    http://www.youtube.com/watch?v=yDyYrkmuMdM

  2. Највероватније ћу потрефити и Слеша. Гледам да одем на што више тих концерата, ал' душа ме боли због ових што су умрли.

    Роџерс Вотерс и екипа се окупили одрадили концерт у Лондону како сам чуо, ко зна можда рокну неку европску турнеју, мада чисто сумњам да ће вамо, ал' ако неће они у Србију, радо бих отишао до Мађарске или Аустрије како бих чуо легенде.

  3. Вајтснејк и Џудас Прист!

  4. Џо Страмер, Курт Кобејн, Џим Морисон, Штулић боље да је умро него што нас овако пушта да се надамо.

    Бон Скот (непревазиђен), Џони Кеш, Џими Хендрикс, Џон Ленон, Кит Мун, Џон Ентвисл, Стиви Реј.

  5. ja mislio neko svez
    lole sad sam gledao saut park, dobra je

  6. m.shadows jebe kevuuuuuuuuu

  7. Koji ste vi pozeri, ne idete na Valjak u Nis, ccc...

  8. Ја ћу сигурно отићи на Слеша, ма колико да се променио вреди чути и видети једног од најбољих гитариста свих времена, уз то и хитове Ганса, на којима сам био у Септембру. Једино ми је жао што не знам када и да ли ће икад доћи Мет Шедоус са Авенџед Севенфолд, Мет Так са Булетом или Мет Хифи са Тривиумом, дао бих сома евра за те концерте !

  9. Била на куд идијотима у Новом Саду, а првог јула на вајтснејк, мада ми се нешто и не иде, ал' као ајде да их чујем, ко зна да ли ће доживети да направе још који церт овде...

  10. И ја иначе веома поштујем Вајтснејк, нешто мање Џудасе, али ипак нисам спреман да стојим 6 сати, то би било заиста мучење...

  11. Nightwish
    N.E.R.D
    Bjelo Dugme(razocaralo)
    Madona(smor)
    Ovi nasi domaci, bio sam na svima.
    I ne mogu da se setim...
    Ali Motral Kombat! Jebao je majke!!!
    KRKI TI SI GOVNO!!!! :D

  12. Jel ide neko slučajno na Kalt?

  13. Ја бих ишла, али не знам како да сакупим толике паре за тако кратак временски период, и то сам тек јуче сазнала да долазе..

  14. Nemam ni ja kartu ići ću sa ortakom do Arene , pa će nas valjda pustiti....Istripovali su se sa Kaltom u ARENI....2007. kad su bili na Tašu nije bilo dupke puno.....kapiram da će sad biti još manje ljudi,pa će ovi puštati bez problema...

  15. Ах, сад сам се баш загрејала..

  16. Iscimaj nekog da ode sa tobom, ući ćeš 90% ;)

  17. Ne može ona biti vrela,jer je ona ledena gotik kraljica! She doesn't give a fuck!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.