Koncerti

  1. Био сам ја, и мени је било кул. Знао сам да ће да почну са "Ања волим те", и да ошуре. Само сам се сморио што су кратко свирали, типа сат и по. Јебеш то, ал ајде. Било је кул, доста људи.

  2. Али да су двапут свирали Ању... Пресрећна.
    А, добро, сат и по је сасвим довољно. Мислим, није мало 23 песме. Треба то издржати и физички и психички. :)

  3. Ахахахаахахах ти си Нем0 пукла :))
    Ко су ти ликови, мислим, ја од њих знам ону "ЛСД се враћа кучи" и "Бела ћао" и ништа више. Какви су?

  4. Нисам. :Д Растурају бре! :)))
    Послушај на јутјубу било шта њихово, свидеће ти се, перхапс. И скини све па уживај!

  5. Atlantida I Malehookers su predgrupa Dzudasima/Snejku. :@

  6. Џоу Кокеру на челу пише рокенрол.

  7. Аха, после фина шетњица и моје изненађење кад сам укапирао да је протест са нередима у току. Све у свеу фино, Џо има глас за три концерта истовремено.

  8. Најс. Прочитах у 24 сата да је било око 10 хиљада људи. Видиш, има нормалних, ипак. :)

  9. Мање људи је било, то морам да признам јесте нешто слабији утисак, мада сам ја зато упао на много боље место но што је на карти стајало, тако да ми је ипак било супер. Што би се рекло интимна атмосфера хахахах!!!
    Мислим да је пре четири године било боље кад је наступао, али сам ја тад пропустио, сад сам исправио.
    То волим код оваквих концерата, што људи уживају док свирају, нема "морамо ово, морамо оно", и сценографија и све делује као да свирају пролазницима на улици за сићу, али из срца.
    :))

  10. и сценографија и све делује као да свирају пролазницима на улици за сићу, али из срца.
    :))

    E to je ono što fali danas. Jedino je u poslednje vreme Blind Guardian tako nešto odradio u SKC-u, jako mi je bilo drago što sam bio. Ljudi uživaju da pikaju muziku i to je to, šta ćeš više.

  11. А Сантана тек... Слушао сам на Калемегдану за време Универзијаде, а учинићу све да га слушам и сад у јулу.
    Људи су свирали као да су у гаражи скоро три сата. Карлос се шета бином и обилази редом ритам секцију, дувачку, певаче, и тако кулирају сви. Свуда пале миришљаве штапиће и све делује као велика проба а на концерт, то ми је баш оставило утисак.

  12. 23 песме? Ти си бројала? Немам појма, мени је било кул кажем ти, ал чинило ми се кратко. Рекао ми је један другар да су у Бањалуци свирали преко два сата.
    Нису свирали "Бела ћао", и још пар врхунских, не знам зашто.

    Али све у свему, дефинитивно је вредело.

  13. Па пребројала после кад сам дошла кући и гледала шта су све свирали.
    А у СКЦ-у су свирали Награду после Ање, а пре Др Хофмана, и после и Траг! И ТВ, и то је Голуб баш фино опљувао по Фармама, Браћи и тако тим шитовима.
    Чак је исти текст ,,рецитовао'' између песама. Нпр. оно за мастурбацију...

  14. Требало би Краљевски апартман да дође у јулу у Панчево.

  15. Па да, Парамор је ''комерцијала'' већа од Авенџеда, али нека.

    Такође ми није јасно како је на неком глобалном гласању на ем-ти-вију недавно Кохид Енд Кембриа победила Авенџед Севенфолд који је безмало 200 пута бољи од њих ?!

    На том истом гласању су се суочили Парамор и Линкин Парк. Дакле, оба су ми драга, први мало више, и Парамор је победио ваљда 51 : 49 у процентима.

  16. Nedelja 5. jun, od 22 do 1h, koncert Riblje Corbe u Aleksincu povodom dana opstine! Besplatan ulaz, ja sam skakao od srece! :D

  17. a ja njih ne volim.. pu, majku im jebem, što se nisam setila na vreme.. da im se popnem na glavu da neki bolji bend dovedu.

  18. То ће бити сат времена свирке и два сата Бориног србендашког просеравања.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.