Koncerti

  1. Ишло и нас одавде доста, али џабе све кад само ми знамо енглески од 20 000 људи хахахах. Иза нас је лик певао Мастер оф Папетс на мађарском, па ти види лолололо

  2. Иза нас је лик певао Мастер оф Папетс на мађарском, па ти види лолололо

    ТЕТРАПАНДАНЛОЛОЛОЛОЛО...

    Ја знам и француски и талијански, ћу се снађем :)

  3. Ма, ја контам да је вероватно неки њихов јадни бенд то обрадио на њиховом језику, па је он то певао. Мало ми нелогично да је измишљао у ходу :))) А, да... После је све време љубио знојницу Металике и викао " Лаааарс, Лааааарс" и нешто на Угарском, те смо морали да се померимо од идиота ;)

  4. D-MAN AC-DC
    Ако скупим кинте, можда одем и на то. Јбм ти факултет :))

  5. Еих, двајес евра карта???? Па сад се размишљам дидем иако нисам неки фан...

  6. Valjalo bi da se ide, posto ionako nikad nece da dodju kod nas...

    Hoce li neko da ide na Metal Kamp? Cuo sam da nastupaju Accept i Kreator, kao i jedan od mojih omiljenih bendova, Airbourne.

  7. Cene karata za Dzudase i Snejk su od 2900-9000, prodaja krece 18-og,a planirano je da koncerat traje 3 sata, dakle sat ipo po bendu.Ovo su informacije iz Eventima.

  8. 6. jula, Karlos Santana, u Beogradskoj areni, cena karata, 3100, 3500, 3900, 4500 i 4900.
    Ja bi baš baš voleo da odem :)

  9. Koliko je sigurna ta informacija?

  10. Лепа је цена за Џудасе, али авај...

  11. 100 posto,za koji dan ce biti u novinama,a i na netu.Rekao mi je lik iz Eventima.

  12. Сјајна вест. Лепо је што су изашли у сусрет приступачном ценом, шта друго да кажем сем видимо се тамо :)

  13. Ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 2.800 dinara za parter, 3.500 dinara za fan pit dok je za tribine, zavisno od kategorije potrebno izdvojiti 3.200 i 3.500 dinara. Karte će moći da se kupe na blagajni Beogradske arene, na info-pultu u šoping centru “Ušće”, u Bilet centru, na blagajni Doma sindikata, “Gigstix” prodavnici u Novom Sadu ili putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

    http://www.balkanrock.com/index.php/Najave/od-petka-karte-za-judas-priest-i-whitesnake.html

    ne znam kolko je sigurno

  14. Е да, било то данас у 24сата.

  15. Izaslo je danas i u Press-u.Izvinjavam se za omasku u informaciji,verovatno nisam dobro razumeo coveka.

    Od sutra će početi prodaja ulaznica za najveći ovogodišnji hardrok i metal spektakl u Srbiji i regionu - koncert grupa „Džudas prist" i „Vajtsnejk" 1. jula u „Beogradskoj areni"! Rok veterani najavili su da će događaj trajati više od četiri sata. Zajednički put po svetskim arenama biće najava novog albuma za „Vajtsnejk", ali i velika oproštajna turneja pod nazivom „Epitaf" za „Džudas prist".

    Ulaznice za ovaj spektakl, čija će produkcija, kako najavljuju u agenciji „Avalon", opravdati legendarni status grupa „Džudas prist" i „Vajtsnejk", biće najjeftinije u celoj Evropi! Ulaznice za parter će koštati 2.800 dinara, dok će najverniji fanovi moći da uživaju u „fan pitu"za 3.500 dinara, a publika na tribinama po cenama od 3.200 i 3.500 dinara. Moći će da se kupe od petka, 18. februara, na blagajni „Beogradske arene", ali i na info-pultu iza glavnog ulaza u tržni centar „Ušće", u bilet centru u DKC-u, Domu sindikata u Beogradu, prodavnici „Gigstiks" u Novom Sadu ili putem sajtova Tickets.rs, Eventim. rs i Gigstix.rs.

  16. Како сам се сморила. 'Ладно отказали концерт. :(

  17. Краљевски апартман.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.