Raznorazna pitanja

1. e, u tome je fazon, koje je to markovo groblje?

2. Hm.. Vidim u čemu je problem. Našao sam groblje Markovo Polje, al' crvc, u Zagrebu.

3. Evo već pola sata jurim, džaba.. jedino ako je u pitanju crka Sv. Marka, pa staro groblje koje je tu bilo, al' ne verujem..

Crkva je građena u preiodu 1931 - 1940.godine na Tasmajdanskom platou gde se nekada nalazilo groblje, koje je premešteno na mesto koje danas nazivamo Novo Groblje.

4. Hm, može biti, to sam i ja pomislio... Hvala u svakom slučaju. =)

5. Ako neko poznaje nekg ludog naučnika koji je u svom podrumu sklepao vremensku mašinu, molim da mi njegov broj telefona na pvt ili ovdena. Pogovo ako naučnik želi laboratorijskog kunića da testira gorepomenutu spravu. Voljna sam vratiti se u prošlost mesec i po dana i ispraviti glupost koju sam napravila, a ako je to mnogo onda barem četiri dana.
    Unapred se zahvaljujem i s nestrpljenjem očekujem odgovore i informacije.
    šifra: hitno

6. Шта с' то урадила?

7. Napravila glupos' na faksu koja će mnogo da me košta. Mnogo.

8. E, Stiven Hoking je nešto pričao o vremenskoj streli, recimo, kad prestane širenje svemira kao posledica big benga, usled dejstva gravitacije, počeće veliko sažimanje i tad će kao vreme da teče unazad, tj vremenska strela će da obrne smer. To bi trebalo da bude za nekih 20-30 milijardi godina. Odgovara? E da, posle je opovrgao tu teoriju. :)

9. Пала на самофинансирање?

10. Hvala Blek uspelo je. :)

11. Pa vidiš Blek to je korisna informacija, u slučaju da ova vremenska mašina ide samo u napred ja odem jedno 20-30 milijardi godina u napred, do tad već izmisle čarobni grašak za besmrtnost, posle se smaram 20-30 milijardi godina u nazad, ispravim glupost i onda opet pomerim vreme u napred i zahvalim ti se ovde na forumu, napišem "Hvala Blek uspelo je" :)

Džimi, tu sam već, to nije ništa strašno. :)

12. Zahvali se ti mom potomku sa kvazara XD-6799OP. :)

13. i tad će kao vreme da teče unazad, tj vremenska strela će da obrne smer.

Kako se bre zove film, ova radnja, skoro sam ga gledao..

14. E da, ko ovde koristi reč palamudi, palamudio i u snu dabogda.. Pročita negde i već dva dana mi ne izlazi iz glave.

15. Kako se bre zove film, ova radnja, skoro sam ga gledao..

Имаш у једној епизоди Ред Дворфа.

16. Možda, al' mislio sam na film, bogami dobrih 2, 2ipo sata.. A i nema veze. : )

17. Је л' има фора на Јаху мејлу да селектујем све мејлове од једног пошиљаоца и да их после пошаљем у ђубре, а да то не радим ручно? Имам типа неколико хиљада мејлова од Фејсбука и хоћу да рашчистим.

18. mislim da to ne može, ja sam ručno cepao i ostalo mi još 2 od 5 hiljada

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.