Raznorazna pitanja

1. Naravno da ne. Neki su samo retardirani, glupi, nadobudni, ljuti, besni, jadni, iskompleksirani i svasta nesto, ali ne mora uopste znaciti da su zaista mentalno oboleli.

2. Ја, напротив, мислим да мораш да будеш врло изопачен да би силовао неког.

3. Изопачен и напаљен. :)

4. Izopacen da, mentalno oboleo ne.

5. Ili baš baš zagoreo i pizda od čoveka.
    Ja bih da sam na vlasti uveo talion kod silovanja.

6. Зашто више не постоји принудни рад? Није ли то најбоља казна?

7. a bih da sam na vlasti uveo talion kod silovanja.

То и ја причам. Ако силујеш, силују те црње на Теразијама јавно, па тек онда у затвор.

8. Ja bih silovatelje kaznio tako što bih ih zaključao u sobu punu napaljenih gejčina.

9. Za silovatelje bih uvela smrtnu. I to da im se prvo bez anestezije odsece njihov mali, pateticni ud. Dok oni gledaju. I osecaju svakim delicem svoga tela. I nakon toga smrt. Kako god.

10. Ma dobro je i to (ne znam zašto ne postoji, nisam ni znao da ne postoji), al' bi bilo dojajno da silovatelja siluju sudije ko u Asirskom carstvu pre dva kila godina. Samo bi dukatlije mazohisti bili problem onda. :)

11. Зашто више не постоји принудни рад? Није ли то најбоља казна?

Не брини. Кад ја будем дошао на власт, увешће се.

12. Cekaj, o cemu pricati vi? Ko bi njih hteo da siluje? Crnci? Evo, potrcase ljudi. Gejevi? Aha, saplicu se. Svi bi da ga gurnu u bolesnu spodobu.

13. Поради мало на томе, оде држава у першун. :)

14. Boze, kako sam vulgarna, na sta me terate:)

15. Hm,ja ne bih baš smrtnu,tu im pomogneš na neki način,ja bih doživotnu,ali takvu da svaki dan poželi smrt.

16. Pufnice nisam ja to izmislio, to je stvarno bila zakonska mera u Asirskom carstvu.

17. Који зачин да ставим у тиквице? Оћу да их испохујем ал' да буду боље.

18. Kakvu funkciju imaju tipke zvezdica i taraba na fiksnom telefonu?

19. En_Dotter

Који зачин да ставим у тиквице? Оћу да их испохујем ал' да буду боље.

Probaj da ih izrežeš na šnite, posoliš i pospeš sitno iseckanim peršunom i belim lukom. Pustiš da odstoje oko sat vremena i pohuješ.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.