U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne kapiram sto se svi kacite sa pufnicom?
e imam ja jedno pitanje. jel neko ovde od moderatora mrzi moje defke ili mene? znam da nisu nesto ali sve uslove ispunjavaju da ne budu obrisanje, napisao sam preko 50 defki a samo 15 su ostavljene... pa ono bar mi kazite da se ne trudim bez veze
Haha, koliko je jadno da obrišeš postove posle rasprave. Au... :)
Gamby, ne budi gej. Clanovima sam se pre mog brisanja na pvt-u izvinila sto je uopste doslo do rasprave i napisala da cu izbrisati svoje postove i da oni izbrisu svoje jer je kretenska raspava nastala i to bez ikakvog razloga. Dakle, molim te ne budi gej kad ne znas neke stvari. Lako je zakljuciti kad nema svih informacija, prelako.
Pufnice, draga... Ti si neka konfliktna ličnost izgleda... Ccc...
Meseceva kci, gresis, ja tebe bas gotivim.
A to što me gotiviš znači da nisi konfliktna, ili...?
jeste..evo sad sam dosao...pa cu da obrisem..
Ne, to znaci da si ti konfliktan.
Ja? Nisam.
Мрмун конфликтан. :)) Мрмун је најнеконфкликтнија особа на овом сајту. :)
Nije istina, ja sam najnekonfliktniji! Lazes, djubre! Povuci rec, ili me cekaj kod kolima, hocu reci na Trosarini!
Nedirajte mi Mrmuda naćiću vas u gradu!
Kako da promenim pol?
i koliko kosta?
200 kinti. Ranije je moglo i za džabe, ali ne da Kaizen sad.
200 cega, wtf?
Dinara. http://vukajlija.com/autori/ktitori
Mordekajzer, pitaj GM, on je meni promenio pol na keca. Ne mislim da je cak ni uplacivao 200 kinti.
Mislim da se nismo razumeli. Nema veze.