Чрча, добро питање :)
Него, хоћу да нађем једну глумицу, а заборавила сам како се зове, а и у којим је филмовима глумила. Мршава, плава, са плавим очима, има сладуњаву фацу и оно што је карактеристично код ње је што је клемпава и има помало шиљате уши. Убих се тражећи, навела ме она тема и дискусија. Куцам на енглеском клемпава плава глумица, избацује ми Кејт Хадсон. Глумила је углавном по неким тинејџерским филмовима, колико ми стоји у подсвести.
Сад ти и на челу пише :)) Јеби га, можда ти се обило о главу што кењаш по вегетеријанцима. Чибуље од тога или су поискакале рандом? Добар је Плантодерм јако за та кожна срања.
Не може веган, они су исувише доброћудни, мора бити неко ко мисли да је вегетеријанство кул, али лично није вегетеријанац. А месо му се ипак гади, јер је то леш. Јави кад сазнаш ко је, да га сјебемо!
Рејнолдс је Рон Џеремијев тата наспрам Афлека. И Џејсон Стетмен ме разочарао што је патуљак.
Pa producenti su iz vremena after krajst.
Чрча, добро питање :)
Него, хоћу да нађем једну глумицу, а заборавила сам како се зове, а и у којим је филмовима глумила. Мршава, плава, са плавим очима, има сладуњаву фацу и оно што је карактеристично код ње је што је клемпава и има помало шиљате уши. Убих се тражећи, навела ме она тема и дискусија. Куцам на енглеском клемпава плава глумица, избацује ми Кејт Хадсон. Глумила је углавном по неким тинејџерским филмовима, колико ми стоји у подсвести.
Алексис Бледел?
Mene opis asocira na Misu Barton, ali njene oci i nisu nesto plave. Ili jesu?
Не, успела сам да избунарим име из подсвести, куцала блонд Ејми и воала!
http://www.exposay.com/celebrity-photos/amy-smart-resident-evil-extinction-world-premiere-inlas-vegas-10dhL2.jpg
Јој, гледо сам је у Кренку. Које лудило. :)
Iju! Kao mladja sestra Roksandina!
Kakvi bre tinejdzerski filmovi?! Dzejson Stetem mi je idol posle Krenka.
Преслатка ми је, чак и с тим ушима :)
http://www.filmweb.no/multimedia/archive/00149/Amy_Smart_i_Rat_Rac_149304a.jpg
А, бре, па то је она из филма Џаст Френдз, што је кулирала ортака из школе који се ложио на њу, јер је дебео.
После 10 година се он враћа у родни град пун кинте, више није дебео - и будала, опет је мува. И она се смува с њиме на крају.
Курва. Уместо да је шутне у буљу, јебем јој маму курвинску.
Све то што је лакомо на паре бих ја у бајбок да љушти кромпир.
Џими, превише гледаш филмове :)) И што си негативан тако данас? Мислим, негативнији него иначе?
Отровао сам се храном и изашле ми неке чудне чибуље посвуда. Огромну пичку имам на челу. И нервира ме то. Морам некако да се детоксификујем.
Сад ти и на челу пише :)) Јеби га, можда ти се обило о главу што кењаш по вегетеријанцима. Чибуље од тога или су поискакале рандом? Добар је Плантодерм јако за та кожна срања.
Јел ту глуми Бен Афлек тог лика?
Хуго, глуми Рајан Рејнолдс.
Да,да,да,да знам да је неки такав.
Сигурно ме неки веган проклео.
Јао, један фармацеут у породици ми је доста, немој и ти овде да ме спопадаш с лековима. :))
Рејнолдс је баја за Афлека.
Афлек је јебена пичка што јебе Мексиканке.
Не може веган, они су исувише доброћудни, мора бити неко ко мисли да је вегетеријанство кул, али лично није вегетеријанац. А месо му се ипак гади, јер је то леш. Јави кад сазнаш ко је, да га сјебемо!
Рејнолдс је Рон Џеремијев тата наспрам Афлека. И Џејсон Стетмен ме разочарао што је патуљак.
Ал јебе ко змај.
Стетмен? Стејтем му се ваљда чита презиме?
Да, бре, сад погледах. Јест мали чова.