Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Е, имаш овде у Нишу код мене, пуне и у боји и црно-беле за 600 кинти. :)
Ај, ће да досецам кертриджи до Ниш. :)
Dzimi, raspitaj se koje su cene u fotokopirnici u Gospodar Jovanovoj, mislim da je broj 50. Koliko znam vazila je za jednu od jeftinijih.
Nikotin kao i kofein stimulisu glatke misice creva da se kontrahuju (da se skarcuju, odnosno da rade koristan rad). Taj rad. To je sloj misica u crevima koji zapravo pokrece crevnu radnju - peristaltiku.
Ako si pusac, dacu ti jedan mnooooogo koristan savet.
Uzimaj dosta tecnosti i kada nisi zedan. Nikotin "anestezira" centar za zedj u mozgu. Pusaci piju manje vode, zedni su a ne osecaju to. Stradju bubrezi, konc. toksina je veca. Ciagrete su "manje opasne" ako se pije voda "na silu".
Hvala na odgovoru.
Inače, jesam pušač al' ja sam non-stop žedan. Popijem 5l tečnosti na dan minimum.
Sad, da l' sam izuzetak jebem li ga. :))
Kad je Tito srao,jel su njegovom govnetu u kanalizaciji salutirali sa: Druže govno?
A gde je Lingvi (Lingvističko Prase)?
ša znaci ona kvacica na defiiniciji kada se ocjenjuje?
То је баг, та квачица једино има функцију кад на њу кликле модератор, тако се дефиниције шаљу на насловну.
Ma jok, mislim da nije bag, baš je kul da stoji da znaš da li je definicija već u odabranim. Korisno za one što predlažu.
Шта се заправо деси кад ти кликнеш на њу?
Pa ništa. Apsolutno. Al' je korisno bar meni za ovo predlaganje.
AKo je plavo, znači ne predlažem. :)
U pravu je gamby, nije bag.
E ljudi moze li mi neko pomoci...od vas poznatijih i boljih autora...mislim i od ostalih ako su u stanju...znate li kako se zove tacno ona definicija gde se govori o liku koji improvizuje ceo zivot u skoli pa ipak na fakultetu mora da uci??? unapred hvala
Koji je najefikasniji način za otklanjanje žvake sa odeće?
Заледиш одећу, па жваку стружеш. Или можда да метнеш део одеће са жваком на папир са стране где је жвака, а с друге стране испеглаш пеглом, па ће се жвака прелепити на папир.
Hvala, pokušaću! :)
nickname ne pokusavaj ovo sa peglom nikako, samo ces bolje da "sjedinis" zvaku sa tkaninom, ali mislim da sam zakasnio. On je vec to uradio.
ljudi, jel istina da je za čir na želucu najbolji lek pojesti živog puža golaća?
могуће, ал има и антбиотика који показују доста добре резултате :)
Jeste, ako pitas baba Radosavu... po njenom misljenju je i najbolji nacin za abortus da sipas ziv krec u matericu... Jebi ga posle toga umres, al bar si izvrsila abortus! Tako da slusajte matore oni najbolje znaju :))