Imam problem. Kupio sam juče telefon Samsung b3410 sa WIFI-jem.
U gradu mu je radio internet, ali kada sam došao kući, na mom ruteru ne radi.
Pronađe mrežu , poveže se, ali kada krenem na net, izbacuje mi DNS greška.
Ако имаш овај телекомов бели хуавеј (како већ се зове), он има антену, али мораш да га подесиш у корисничком панелу. Ако имаш стандардан рутер, прочачкај подешавања.
Ja ti lično ne preporučujem ijednog, jer će to onda ubiti početničku kreativnost. Što više sebe budeš ograničavao na određeni kkvalitet, to ćeš manje ideja imati za pisanje, jer ćeš odbaciti i one koje bi mogle biti dobre, samo zato što u glavi imaš drugačiju predstavu kako definicija treba da izgleda.
Valjda ovdje mogu pitati modove,sad sam postavio definiciju i nestade je za 2 sekunde.Je l' izbrisana (nema veze ako jeste,neću se raspravljati) ili je neki bag?
Hvala unapred.
Pa skines neki program sa neta koji konvertuje ta dva fajla i eto :) a imas i na netu online da posaljes pdf, a oni ti na mail posalju taj pdf konvertovan u txt :)
Sve zavisi od kvaliteta skena. Nove verzije ABBYY Fine Reader-a korekcije svode maltene na minimalnu meru, podrzani su svi karakteri i pisma. Mislim i cirilica, ali nisam proveravao.
A ako je formatiran u pdf-u, u samom Adobe Readeru ima opcija "save as text" (file-save as text). Naravno, ako nije zasticen - ako je zasticen, onda se nadje nacin da se otkljuca.
Nego da ja sad iskopiram svoje pitanje sa druge teme...
Zna li neko za neki program za snimanje desktopa - ne foto, vec video zapis. Veliki broj pesama uopste ne postoji na youtube-u, pa bih okacio neke. Da ne bi isla jedna slika sve vreme (kao npr. prethodni klip), kontam da ne bi bilo lose iskoristiti one vizualizacije, npr.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Није битан правац битно је знати човека! А његову судбину је тешко описати, ја ћу сутра покушати...
Moje pitanje jeeeeeeeeeeeee:
Da li je neko za jednu noćnu rakijicu? Stomakliju ofkors. :))
јА!
ZNAO SAM! EVE TI, ŠALJEM TI TELEPATSKIM PUTEM!! OOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMM
--RADŽA SENT---
http://www.youtube.com/watch?v=JGSth7QTwJE
Imam problem. Kupio sam juče telefon Samsung b3410 sa WIFI-jem.
U gradu mu je radio internet, ali kada sam došao kući, na mom ruteru ne radi.
Pronađe mrežu , poveže se, ali kada krenem na net, izbacuje mi DNS greška.
U čemu je problem i kako da rešim to?
Koje autore pocetnicima preporucujete za citanje i "skidanje" fazona dobre definicije?
Za nekoliko znam, moze li neki prijateljski savet.
Ако имаш овај телекомов бели хуавеј (како већ се зове), он има антену, али мораш да га подесиш у корисничком панелу. Ако имаш стандардан рутер, прочачкај подешавања.
Ja ti lično ne preporučujem ijednog, jer će to onda ubiti početničku kreativnost. Što više sebe budeš ograničavao na određeni kkvalitet, to ćeš manje ideja imati za pisanje, jer ćeš odbaciti i one koje bi mogle biti dobre, samo zato što u glavi imaš drugačiju predstavu kako definicija treba da izgleda.
Valjda ovdje mogu pitati modove,sad sam postavio definiciju i nestade je za 2 sekunde.Je l' izbrisana (nema veze ako jeste,neću se raspravljati) ili je neki bag?
Hvala unapred.
Jедно питаније....зна ли ко да ли се и како може пребацити текст из ПДФ формата у текстуални тхт. ?
Pa skines neki program sa neta koji konvertuje ta dva fajla i eto :) a imas i na netu online da posaljes pdf, a oni ti na mail posalju taj pdf konvertovan u txt :)
Samo kopi pejst, laki...
Ако је тај пдф прављен од текстуалног, онда најчешће ради копи-пејст, уколико није заштићен.
Уколико је скенирани текст у питању, онда нека ти је Бог у помоћи. Постоје програми за препознавање, али ћеш опет морати много текста сам да сређујеш.
Zavisi kako je urađen, ako je čisto i dobro, prepoznaće ga lagano, ali mrka kapa od toga ja mislim :D
Recognita mislim da se tako zove program
http://help.adobe.com/en_US/Acrobat/8.0/Professional/help.html?content=WS2A3DD1FA-CFA5-4cf6-B993-159299574AB8.html
Е, сад сам баш пустио то у Акробату да ми конвертује скениран речник, па јављам какви су резултати.
Иначе, ја сам чуо и да је добар програм ReadIris.
Sve zavisi od kvaliteta skena. Nove verzije ABBYY Fine Reader-a korekcije svode maltene na minimalnu meru, podrzani su svi karakteri i pisma. Mislim i cirilica, ali nisam proveravao.
A ako je formatiran u pdf-u, u samom Adobe Readeru ima opcija "save as text" (file-save as text). Naravno, ako nije zasticen - ako je zasticen, onda se nadje nacin da se otkljuca.
Nego da ja sad iskopiram svoje pitanje sa druge teme...
Zna li neko za neki program za snimanje desktopa - ne foto, vec video zapis. Veliki broj pesama uopste ne postoji na youtube-u, pa bih okacio neke. Da ne bi isla jedna slika sve vreme (kao npr. prethodni klip), kontam da ne bi bilo lose iskoristiti one vizualizacije, npr.
Any ideas?
A što će ti snimak desktopa za to? Ne kapiram :)
Ja sam gledao neki program, ali sam zaboravio sad koji bješe. ako nađem, javiću ti