U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Па, може.
Имам другара који је жешћи папучар, па дели свој мејл са девојком. Јаху је у питању. Сто пута се десило да га видим онлајн док је код мене (дакле, девојка му је улогована), па се онда улогује с мог рачунара, а она не буде излогована.
Ja sam fina.
Public? Kako to mislis?
Не знам, али знам да је први семафор био железнички. Тако да, могуће је да је баш одавно измишљен.
Prvi semafor je postavljen 1868. i riknuo je posle 3 godine i usmrtio neke ljude. U UK negde. Jebem li ga gde.
Moze li se pisati?
Verovatno u Londonu.
Public, da je neki recimo gmail, hotmail, yahoo... ne mislim na mejl adrese koje dobiješ od svog provajdera interneta-
Mada možda može i na takve.
Yahoo je. A da li ja mogu videti kad on koristi ili obrnuto?
Не може да се види, али може да се закључи на основу активности. Непрочитани мејлови имају болдован наслов. Дакле, ако нису болдовани, а ти их ниси читала, значи да неко други користи.
To naravno znam. A da li negde ima ono Poslednji put ulogovan?
Pufnice, kad te već toliko to dotiče, reći ću ti - pitao sam zato što trenutno nemam dečka.
Нема тога на Јахуу, колико знам.
На фејсбуку постоји варијанта да погледаш са којих ИП адреса си се логовала, али мислим да нема тога на Јахуу.
Stvarno? To za Fejsbuk. Nisam znala. Kako?
S*anje sto nema za Yahoo. Jebiga...
Duplo V, razumem te, kjut je. Ima lepu kosicu.
Account - Account Settings - Account Security - Most Recent Activity (ставиш миша преко локације и прикаже ти ИП)
Ако има више адреса, приказује их. Ако не, само једну.
Hvala :*
dal rajbanke imaju veze sa rej carsom?
sta je sa stulicem...gde je ...sto...i tako to...
dal je covek ako ne onanise par dana pre zaceca deteta povecao konkurenciju spermatozoidima, te moguce da se pojavi genijalniji lik, nego ako se isprazni par puta pa tek onda?
Одговорићу ти ово за Штулића. Живи у Холандији, у Утрехту, ожењен Холанђанком, преводи грчку античку књижевност. Тврди да су му прводи много бољи него они који већ постоје. Мислим да је пре неки дан баш био у Београду, али не сећам се зашто.
Hoće li neko meni da odgovori na pitanje od pre 2 strane?
Naravno da nije bio, moron je rekao da se neće vratiti nikad, hvala bogu.
Pekki, koje pitanje, ponovi?
Treba mi neko malo stručniji: