Raznorazna pitanja

1. Zato što si ga citirao.

Pufnice, čovek je tvrdio da nije, pa mi sad malo to sumnjivo... mislio sam da sam ja jedini primetio to, ali rekoh da pitam i eto, ispade da imam jednog istomišljenika.

2. Zar je to bitno, ne razumem? Evo ja cu da napisem na ovoj tarabi od foruma da sam jebeni rozle jednorog, pa me to ne cini istim.

3. Pufnice, ja mislim da je to samo duplo veov problem, ne budi njuškalo. Bezobrazno je.

4. Ja njega nisam upitala da li vise voli musku ili zensku guzu. A pogotovo nisam to uradila kad je bio odsutan.

5. Hiperaktivno sam radozao.

Ali nisi upala na moderatorski nalog, da bi zaključala temu o jednorozima.

6. Ja ne branim to sto je uradio, to je zestoka glupost. Ali o seksualnim preferencijama je ruzno diskutovati, pogotovo iza ledja.

7. Bez obzira, njuškanje je njuškanje.

I ne znam kakve veze ima da li je neko prisutan ili odsutan. Pa ovo je forum, mož da pročita naknadno. Zamisli kako bi forumi izgledali kad bi mogli da pričamo/odgovaramo/ogovaramo samo osobama koje su prisutne.

8. Banovan je trajno, ne moze da odgovori.
    A sta ja njuskam, ludo luda?:) To sto sam ga pitala zasto ga zanima?
    Jebes me, Tulumbac, bas si nikakav.

9. Jebes me, Tulumbac, bas si nikakav.

Konačno jedna da mi kaže istinu da ne živim više u zabludi. A ja sve mislio da sam dobar, kad ono nikakav. Fala ti pufno do neba. :)

10. Nema na cemu, duso, uvek :*

11. Verovatno jako glupo pitanje, ali ajd'- moze li dvoje u isto vreme koristiti mejl?

12. Daj mejl, pa da probamo :)

13. Ne budi zlica, stvarno pitam:)

14. Предраже, Предраже... :)

15. Što kaže Dule Pacov u "Rodama":
    Predraže, mali vraže...:)

Pufnice, ja kontam da bi to moglo, nisam nikad probao.

16. А у ком смислу у исто време користити мејл?

17. Ako ste zavrsili sa kopulacionim aktivnostima usmerenim ka mom mozgu mozete li mi odgovoriti?

18. U smislu da su oboje ulogovani u isto vreme i nesmetano obavljaju aktivnosti.

19. Ako ste zavrsili sa kopulacionim aktivnostima usmerenim ka mom mozgu mozete li mi odgovoriti?

A gde je nestalo staro, dobro "Serete!"? :)

Rekoh ti, mislim da je moguće... na svašta živo možeš da se loguješ istovremeno, kontam da može i na mejl... ako je neki public.

20. mene zanima kada i gde je postavljem prvi semafor. hvala :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.