Raznorazna pitanja

1. Probaj Video Converter Ultimate.

2. Пеки, да те питам пошто си ти искусан Јутјубер и имаш 1000000 прегледа... :)
    Је л' ти ујебе Јутјуб квалитет звука? Мени га обавезно сјебе. А често ми се деси и да ми касни звук делић секунде.

Аплоудујем .wmv фајлове. У ком формату их ти постављаш?

3. Hvala, rajkox7. :)

@Džimi Da, jbt, u zadnje vreme mi to stalno radi sa zvukom! Ne znam koji mu je! Kada stavljam spot, sredim zvuk tako što stavim mp3, ali to više neću ni raditi jer nema razlike. :P

A što se tiče kašnjenja zvuka... To su ubacili zato što se 90% klipova ubacuje sa zvukom koji žuri, tako da je YT namestio da malo zvuk kasni da bi se uskladilo. ;)

4. Upload-ujem najčešće avi, a nekad i flv. I da, za koji dan biće milion i po pregleda. :)

5. A skidanje i pretvaranje u mp3? Ja skidam zbog kupine. Koristim neki sajt listentoyoutube, ali mislim da ima ograniceno koliko mozes skinuti za dan. Imate li neko bolje resenje? Imala sam 2 programa i oba su me jebala posle nekog vremena.

6. Rešenje je da skineš diskografiju svakog vrednog muzikanta, i zajebeš da slušaš na Tube-u ko neki n00b. ;P

7. Пуфнице, скини јутјуб даулоадер, преко њега лагано скинеш и конвертујеш у мп3 фајл. Само куцај јутубе доввлоадер у гугл, остало је лако.

8. Meni kazes? Ne mogu to, slusam mnogo razlicitih stvari, dok pohvatam gde ima... A ja i jesam noob, jebiga.

9. Da li je istina da Milku sa celim lešnicima, kad se ucrvaju lešnici, ponovo prerade i pakuju u drugu čokoladu? To jest, da li je još neko čuo za ovo, ja sam čula od dosta ljudi?

10. A kako se ucrvaju lešnici? U neotvorenoj čokoladi, ili naprave čokoladu sa već crvavim lešnicima, ili neštA treće?

11. Ono drugo, zato je cokolada ukusna. Da nema crvica ne bi bilo ni cokolade.

12. Ma vuče ne prdi. Ne bre, neg se ucrva već spravljena čakolada, neotvorena. Neko je pustio buvu, ne verujem da Milka reciklira. I ne želim da poverujem :)

13. Milka čokolade su govna, jedi Nestlé.

14. Tako je Radža, govna su, i to govna od istih onih krava u Milkine reklame, a mrmot je džanki, jer savija čokoladu, a svi mi dobro znamo šta se najviše savija... Da ne rečete posle da vam nisam reka.

Od čega se pravi bijela čokolada?

15. Pravi se od mleka u prahu, vanile i kakao butera.

16. Која је сад ово јебена фора на фејсу да може неко да те дода у групу, а да ти то не желиш, тј. да те не пита за одобрење?

17. Možda i nije fora. Možda ti neko zna pas, pa ti ušao na profil i dodao te!
    Jes, it's posibl.
    Meni pre par dana neko sjebao pas za mail, jebem mu mater.

18. Ма није, увели су неки групни чет, мајке им га.

19. Ма, не, Чавез. Не пише типа ''тај и тај џојнд д груп'', него ''тај и тај воз едед ту д груп''. Пасивизација учлањења у групе. Не учлањујеш се ти, него те учлањују.

20. O mamu da im jebem.

Ako budem učlanjen u neku sektu, C4 im ne gine.

Retardi napaljeni.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.