Raznorazna pitanja

1. Ne znam, al me zanima ta ženska nekrofilija, naročito oralni deo zadovoljavanja leša.

2. Ja ne cuh jos za neki primjer zene nekrofila...

3. Чекај, како је могуће га задовољи леш? Јел би се диг'о лешу уопште? Мислим, ако је свеж леш.

4. "Фром сматра да некрофилни карактер имају особе којима је својствено да се никада не смеју, шкрте су, говоре хладно и монотоно, воле тамне боје, у међуличним односима су арогантне, а у политичком погледу имају ултраконзервативне, ригидне ставове"

Ja znam 20 potencijalnih kandidata..

5. A šta ako u toku seksa njega strefi srčka i umre na mestu, a na primer ona je bila gore, i njemu usled šoka tela ostane erekcija, a ona ne primeti da je on odapnuo, nego nastavi grešna d'uživa, el se to smatra ženskom nekrofilijom?

6. Tesko da to moze da traje... mislim na to da ne mozes da provalis da je neko umro... Pogotovo ako je to srcka! Tako da ne verujem da bi trajalo duze od 10 sekundi.

I odakle vadite ta bolesna pitanja, jebo ga mis? :)

7. Хаха који рафал, нисам се ни окренула, а ви се већ искењали.
    Ма ја инспирисана оном причом о девојци која није знала да се жваљила са некрофилом, па јој изашле бубуљице.
    Мислим да је некрофилија настала од насилних мушкараца, који воле потпуну контролу над женом, зато капирам да је више мушкараца. Али што не би било и жена. Имам једну другарицу која се ложи да проба секс на гробљу :)

8. Šta je bilo pre Velikog praska?

9. Велика прасица :)

10. Пази пре којих пар дана сам дискутовао о томе са друштвом... Колико сам ја упознат, а можда грешим научници тврде да пре тога није било ничега, јел да?

11. @mylyca

Nekrofilija je psi poremecaj i veze se za nedostatak ili neku slabu vezu sa majkom, pa djetetu ostaju ti neki tripovi i onda su uglavnom muska djeca oni koji ispastaju zbog te bolesti. Imas na vikipediji, da se ne blamiram... :)

12. Pre velikog praska je bilo veliko ništa. :D

13. Дадосте ми идеју за дефиницију.

14. ОК. Ако је пре великог праска било ништа, онда ја имам неко своје виђење да научници много паламуде. Ако за нешто немају довољно доказа они кажу "то је аксиома" Пре великог праска је било ништа! Е вала није... нешто је било... :)

15. Ма научници могу да лижу јаја :)

16. Šta je onda dovelo do Velikog praska?

17. Па не зна се, зато су и увели ту аксиому! Нема одговора, они као нешто продају, а у ствари продају маглу! Слепци бре најобичнији...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.