Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nešto je moralo biti. Kao i što svemir mora imati granicu, ne može biti beskonačan. Ono, jeste, nikad se (verovatno) ni neće saznati gde je, ali je mora biti. A onda pitanje: šta je posle granice svemira?
Svemir nema granicu jer je zakrivljena konstanta ispunjena vremenom i prostorom i u svakom slucaju dolazis na tacku polaska... Znaci stalno ides u krug...
Verovatno opet ništa :D. Svemir se širi.
ali gde se širi?
Па вероватно га је обрисао на време, кад је видео упозорење.
А ма, ел схватате да су простор и време само димензије, изван којих постоји универзум. А бесконачност и коначност постоје у узрочно-последичној вези, као и све супротности. Не постоји добро изван зла, као ни бесконачност изван коначности. А проблем данашње науке и човека је што све покушава да поједностави и прилагоди сопственом поимању, изван којег итекако постоји свет.
Пеки није ово место за оваква питања, као што је радојица постављао :) Ал нема везе... Ае неко друго ово за свемир смо решили.
kako se kaže na engleskom 'pustiti korenje'? i kako se isto na engleskom zove ono crveno-belo, štapićasto, savijeno, slatko sranje, kod nas je valjda šećerlema? stalo mi ovo malo mozga što imam...
Šećerlema je candy cane, ovo drugo nemam pojma.
e, jeste candy cane, fala vi :)
Da nema neko link mozda odakle mogu download D. Mihailovic - Kad su cvetale tikve, al po mogucnosti da je pdf i pripremljen za stampanje. Ja sam nasao neki pdf sastavljen od fotokopija...
Probaj ovde:
http://www.baneprevoz.com/e-knjige/Dragoslav-Mihailovic-Kad-su-cvetale-tikve_874
Baneprevoz rulz! Ja sam skinuo jedno 30 knjiga odatle.
Uhakovali ga pre neki dan albanci, imam printscreen albanska zastava preko celog sajta.. Srećom, sredili su to.
Бане превоз!
E odavde sam maloprije skidao, to je ona pdf koja nije bas neko ostvarenje. Imao sam prije, al neki cudan program bio koji je radio kad se poveze sa stranicom i vise ne radi... Neam ni ja pojma...
gde je sahranjen đuro daničić?
Умро у Загребу, али су му ваљда тело касније пренели у Београд.
da, ali gde tačno u beogradu?
Pobogu ljudi, znate li vi da guglate?