Raznorazna pitanja

1. Nešto je moralo biti. Kao i što svemir mora imati granicu, ne može biti beskonačan. Ono, jeste, nikad se (verovatno) ni neće saznati gde je, ali je mora biti. A onda pitanje: šta je posle granice svemira?

2. Svemir nema granicu jer je zakrivljena konstanta ispunjena vremenom i prostorom i u svakom slucaju dolazis na tacku polaska... Znaci stalno ides u krug...

3. Nešto je moralo biti. Kao i što svemir mora imati granicu, ne može biti beskonačan. Ono, jeste, nikad se (verovatno) ni neće saznati gde je, ali je mora biti. A onda pitanje: šta je posle granice svemira?

Verovatno opet ništa :D. Svemir se širi.

4. Па вероватно га је обрисао на време, кад је видео упозорење.

5. А ма, ел схватате да су простор и време само димензије, изван којих постоји универзум. А бесконачност и коначност постоје у узрочно-последичној вези, као и све супротности. Не постоји добро изван зла, као ни бесконачност изван коначности. А проблем данашње науке и човека је што све покушава да поједностави и прилагоди сопственом поимању, изван којег итекако постоји свет.

6. Пеки није ово место за оваква питања, као што је радојица постављао :) Ал нема везе... Ае неко друго ово за свемир смо решили.

7. kako se kaže na engleskom 'pustiti korenje'? i kako se isto na engleskom zove ono crveno-belo, štapićasto, savijeno, slatko sranje, kod nas je valjda šećerlema? stalo mi ovo malo mozga što imam...

8. Šećerlema je candy cane, ovo drugo nemam pojma.

9. e, jeste candy cane, fala vi :)

10. Da nema neko link mozda odakle mogu download D. Mihailovic - Kad su cvetale tikve, al po mogucnosti da je pdf i pripremljen za stampanje. Ja sam nasao neki pdf sastavljen od fotokopija...

11. Baneprevoz rulz! Ja sam skinuo jedno 30 knjiga odatle.

12. Uhakovali ga pre neki dan albanci, imam printscreen albanska zastava preko celog sajta.. Srećom, sredili su to.

13. E odavde sam maloprije skidao, to je ona pdf koja nije bas neko ostvarenje. Imao sam prije, al neki cudan program bio koji je radio kad se poveze sa stranicom i vise ne radi... Neam ni ja pojma...

14. gde je sahranjen đuro daničić?

15. Умро у Загребу, али су му ваљда тело касније пренели у Београд.

16. da, ali gde tačno u beogradu?

17. Његово тело пренесено је новембра исте године (1882) у Београд и ту је сахрањено на Марковом гробљу.

Pobogu ljudi, znate li vi da guglate?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.