Evo već pola sata jurim, džaba.. jedino ako je u pitanju crka Sv. Marka, pa staro groblje koje je tu bilo, al' ne verujem..
Crkva je građena u preiodu 1931 - 1940.godine na Tasmajdanskom platou gde se nekada nalazilo groblje, koje je premešteno na mesto koje danas nazivamo Novo Groblje.
Ako neko poznaje nekg ludog naučnika koji je u svom podrumu sklepao vremensku mašinu, molim da mi njegov broj telefona na pvt ili ovdena. Pogovo ako naučnik želi laboratorijskog kunića da testira gorepomenutu spravu. Voljna sam vratiti se u prošlost mesec i po dana i ispraviti glupost koju sam napravila, a ako je to mnogo onda barem četiri dana.
Unapred se zahvaljujem i s nestrpljenjem očekujem odgovore i informacije.
šifra: hitno
E, Stiven Hoking je nešto pričao o vremenskoj streli, recimo, kad prestane širenje svemira kao posledica big benga, usled dejstva gravitacije, počeće veliko sažimanje i tad će kao vreme da teče unazad, tj vremenska strela će da obrne smer. To bi trebalo da bude za nekih 20-30 milijardi godina. Odgovara? E da, posle je opovrgao tu teoriju. :)
Pa vidiš Blek to je korisna informacija, u slučaju da ova vremenska mašina ide samo u napred ja odem jedno 20-30 milijardi godina u napred, do tad već izmisle čarobni grašak za besmrtnost, posle se smaram 20-30 milijardi godina u nazad, ispravim glupost i onda opet pomerim vreme u napred i zahvalim ti se ovde na forumu, napišem "Hvala Blek uspelo je" :)
Је л' има фора на Јаху мејлу да селектујем све мејлове од једног пошиљаоца и да их после пошаљем у ђубре, а да то не радим ручно? Имам типа неколико хиљада мејлова од Фејсбука и хоћу да рашчистим.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Oš i parcelu? : )
e, u tome je fazon, koje je to markovo groblje?
Hm.. Vidim u čemu je problem. Našao sam groblje Markovo Polje, al' crvc, u Zagrebu.
to i mene muči.
Evo već pola sata jurim, džaba.. jedino ako je u pitanju crka Sv. Marka, pa staro groblje koje je tu bilo, al' ne verujem..
Hm, može biti, to sam i ja pomislio... Hvala u svakom slučaju. =)
Ako neko poznaje nekg ludog naučnika koji je u svom podrumu sklepao vremensku mašinu, molim da mi njegov broj telefona na pvt ili ovdena. Pogovo ako naučnik želi laboratorijskog kunića da testira gorepomenutu spravu. Voljna sam vratiti se u prošlost mesec i po dana i ispraviti glupost koju sam napravila, a ako je to mnogo onda barem četiri dana.
Unapred se zahvaljujem i s nestrpljenjem očekujem odgovore i informacije.
šifra: hitno
Шта с' то урадила?
Napravila glupos' na faksu koja će mnogo da me košta. Mnogo.
E, Stiven Hoking je nešto pričao o vremenskoj streli, recimo, kad prestane širenje svemira kao posledica big benga, usled dejstva gravitacije, počeće veliko sažimanje i tad će kao vreme da teče unazad, tj vremenska strela će da obrne smer. To bi trebalo da bude za nekih 20-30 milijardi godina. Odgovara? E da, posle je opovrgao tu teoriju. :)
Пала на самофинансирање?
Hvala Blek uspelo je. :)
Pa vidiš Blek to je korisna informacija, u slučaju da ova vremenska mašina ide samo u napred ja odem jedno 20-30 milijardi godina u napred, do tad već izmisle čarobni grašak za besmrtnost, posle se smaram 20-30 milijardi godina u nazad, ispravim glupost i onda opet pomerim vreme u napred i zahvalim ti se ovde na forumu, napišem "Hvala Blek uspelo je" :)
Džimi, tu sam već, to nije ništa strašno. :)
Zahvali se ti mom potomku sa kvazara XD-6799OP. :)
Kako se bre zove film, ova radnja, skoro sam ga gledao..
E da, ko ovde koristi reč palamudi, palamudio i u snu dabogda.. Pročita negde i već dva dana mi ne izlazi iz glave.
Имаш у једној епизоди Ред Дворфа.
Možda, al' mislio sam na film, bogami dobrih 2, 2ipo sata.. A i nema veze. : )
Је л' има фора на Јаху мејлу да селектујем све мејлове од једног пошиљаоца и да их после пошаљем у ђубре, а да то не радим ручно? Имам типа неколико хиљада мејлова од Фејсбука и хоћу да рашчистим.
mislim da to ne može, ja sam ručno cepao i ostalo mi još 2 od 5 hiljada