Raznorazna pitanja

1. Има фора да у Search укуцаш Facebook, онда их излиста али неће да их обрише.

2. Imas Select all na vrhu?

3. Имам Select all, али кад их селектујем и онда одаберем Move to trash, неће да их избрише, каже нешто у фазону ''Some messages haven't loaded yet'', а има их 9000, не би се учитале до сутра.

Онда сам укључио класичну верзију Јахуа, ту се лепо учитају, али нема опције за пребацивање у канту, нити за брисање.

4. Нисам знао ово за шифт. Користиће. :)
    Хвала!

5. Како се презива ћале од Анице Добре?

6. Имам типа неколико хиљада мејлова од Фејсбука и хоћу да рашчистим.

Predlažem ti da da isključiš opciju da ti šalje na mejl za ubuduće.. : )

7. Društvo, razume li se ovde ko u psihologiju zvučnika? Elem, moji (ne) rade, tj. rade dok gledam tv preko kompa, ali kad pustim vinamp, ili pokušam da slušam štogođ sa JuTjuba, ništa se ne čuje (nije mutirano, proverila sve priključke, juče radili bez problema...). Eni sadžeščns? :/

8. Treba mi pjesma iz mts reklame ,,ljubav nema granice,, spominje se nesto you are my sunshine lalala, da li je dzingl odradjen specificno za reklamu ili postoji takva verzija?

9. Koji će ti to kurac? :)

10. Društvo, razume li se ovde ko u psihologiju zvučnika? Elem, moji (ne) rade, tj. rade dok gledam tv preko kompa, ali kad pustim vinamp, ili pokušam da slušam štogođ sa JuTjuba, ništa se ne čuje (nije mutirano, proverila sve priključke, juče radili bez problema...). Eni sadžeščns? :/

Многе ТВ картице имају на себи један кабл који убодеш у звучну картицу компа, па тако чујеш звук. Јесам ли у праву? Ако нисам, реци ми која је картица у питању.

Ако сам у праву, онда ти очигледно ради и улаз и излаз на звучној картици, што имплицира да нису у питању конектори, што даље имплицира да је проблем софтверске природе. Може да буде било шта у питању. Мени се често дешава да ми програм за снимање музике ујебе комплетан звук на рачунару, па реинсталирам драјвер за картицу. Пробај тако ако не упали ништа друго.

Е, сад, не знам којим програмчићем подешаваш звук, тј. Master Volume на компу. Ако је онај из Windows-a, онда провери да ти није мутиран Wave.

11. Sadzeksn je da probas neki drugi program, ili reinstalaciju vinampa. Preporucujem aimp.

12. Imam ja jedno pitanje za Džimija... Kako da prevedem reč 'šiparica' na engleski?

13. šiparica

Хлебец каже bobbysoxer. Али то ми је некако за прошли век.
    Ја ти препоручујем ditz или нешто на тај фазон.

14. Мада, опет, шипарица је интересантан израз. Ево сад гледам српски речник. Некад је то значило исто што и ''девојчица''. Хм... Можда је Хлебец у праву с једне стране. С друге стране, данас то не значи само ''девојчица'', већ се односи на девојчицу/девојку са одређеним карактеристикама.

15. Да, ипак је ditz модерна варијанта:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ditz

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.