U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aha... Ja ne mogu nigde da nađem, mislim, našla sam to bobbysoxer, ali i meni zvuči zastarelo... Hvala!
niko mi nista ne odgovori...bar dal neko neku teoriju ima...
Htio sam da napravim temu za ovo posebnu, ali nikako da se nakanim, a i stalno mahnem rukom i očistim, a htio sam da slikam.
naime, dok je bilo ljeto, biciklo mi je stojalo stalno pred kućom, i skoro svaki dan, ako ne svaki, onda svaki drugi (za nekih 2,3 mjeseca), mi se na istom mjestu javljala paučina, između onoga đe fatam rukom i viljuške (ako se to tako zove)... Je li to neki pauk stanuje u mom bićikljetu ili šta?
Evo tu http://img823.imageshack.us/img823/6452/dsc00733ql.jpg
Ја ту видим само сајлу.
okej evo i ja da probam.... Da li neko iz Beograda ima biologiju za četvrti razred gimnazije? Imam neki test u ponedeljak, a knjigu nemam.... :D Treba mi na zajam, otkup, bilo šta, samo je suština da mi treba jebena knjiga....
Našla sam sad i ja to... Ali, opet, reč je o književnom tekstu, rečenica glasi ovako: 'Njen odnos prema Ričardu svakako nije bio odnos zaljubljene šiparice prema kraljeviću iz bajke.'
Дигни се рано, па правац на сајам књига. Тамо имају 100 посто. :)
Ако не, онда имају у тржном центру у Сремској, где продају половне.
A možeš i dodeš u Zavod.
Аха... То мења ствари. Онда је дефинитивно најбоље да ставиш ово:
http://www.thefreedictionary.com/damsel
Pa reka sam da sam očistio svaki put, nisam slikao,s amo sam pokaza' mjesto đe se pojavljuje paučina.
Ако не, онда имају у тржном центру у Сремској, где продају половне
fala ti brate, al imam trening rano (za mene rano u 13:15), e aj onda drugo pitanje:
Kako se noćas pomera sat?
a i nedelja je ne verujem da rade ti u Sremskoj
Ахахах! Који си ти краљ, јебем те. :))
Ok, još jednom hvala, Džimi :)
Kako se pomera vreme? napred ili nazad?
Nazad...
do jaja
hvala
Ajde bre, znaš li zašto, imaš li neku ideju, pušti priču :)
Duže ćeš da spavaš, reme :)
Forget, evo i o'đe, a vidiš da svako obavlja svoj posa' i ipak se sretnemo :)