Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Aha... Ja ne mogu nigde da nađem, mislim, našla sam to bobbysoxer, ali i meni zvuči zastarelo... Hvala!
niko mi nista ne odgovori...bar dal neko neku teoriju ima...
Htio sam da napravim temu za ovo posebnu, ali nikako da se nakanim, a i stalno mahnem rukom i očistim, a htio sam da slikam.
naime, dok je bilo ljeto, biciklo mi je stojalo stalno pred kućom, i skoro svaki dan, ako ne svaki, onda svaki drugi (za nekih 2,3 mjeseca), mi se na istom mjestu javljala paučina, između onoga đe fatam rukom i viljuške (ako se to tako zove)... Je li to neki pauk stanuje u mom bićikljetu ili šta?
Evo tu http://img823.imageshack.us/img823/6452/dsc00733ql.jpg
Ја ту видим само сајлу.
okej evo i ja da probam.... Da li neko iz Beograda ima biologiju za četvrti razred gimnazije? Imam neki test u ponedeljak, a knjigu nemam.... :D Treba mi na zajam, otkup, bilo šta, samo je suština da mi treba jebena knjiga....
Našla sam sad i ja to... Ali, opet, reč je o književnom tekstu, rečenica glasi ovako: 'Njen odnos prema Ričardu svakako nije bio odnos zaljubljene šiparice prema kraljeviću iz bajke.'
Дигни се рано, па правац на сајам књига. Тамо имају 100 посто. :)
Ако не, онда имају у тржном центру у Сремској, где продају половне.
A možeš i dodeš u Zavod.
Аха... То мења ствари. Онда је дефинитивно најбоље да ставиш ово:
http://www.thefreedictionary.com/damsel
Pa reka sam da sam očistio svaki put, nisam slikao,s amo sam pokaza' mjesto đe se pojavljuje paučina.
Ако не, онда имају у тржном центру у Сремској, где продају половне
fala ti brate, al imam trening rano (za mene rano u 13:15), e aj onda drugo pitanje:
Kako se noćas pomera sat?
a i nedelja je ne verujem da rade ti u Sremskoj
Ахахах! Који си ти краљ, јебем те. :))
Ok, još jednom hvala, Džimi :)
Kako se pomera vreme? napred ili nazad?
Nazad...
do jaja
hvala
Ajde bre, znaš li zašto, imaš li neku ideju, pušti priču :)
Duže ćeš da spavaš, reme :)
Forget, evo i o'đe, a vidiš da svako obavlja svoj posa' i ipak se sretnemo :)