Raznorazna pitanja

1. Ma ovo je govno po euro, isto ka' one čarape za euro što dođe deset komada, e takav kvalitet...

2. Izazva ja ovde konvenciju o struji, koliko vidim.. : ) U svakom slučaju hvala na donekle zbunjujućim odgovorima..

3. Da li munje "skacu" sa zemlje prema oblacima, ili od oblaka prema zemlji?

4. U oba smjera. Prvo iz oblaka ka zemlji, a onda iz zemlje ka oblacima. Ova druga je jača, valjda. Kako i zašto, nemam pojma.

5. Muce vas pitanja a odgovori plase? Zelite da znate nesto sto ste se oduvek pitali? Zasto se patiti i pitati citavog zivota? Macak van nudi sve odgovore na vasa pitanja. Ustvari, samo jedan odgovor. Otkricu vam revolucionarni proizvod ljudskog uma i inzinjerske genijalnosti. Za samo 500 dinara + PDV mozete kupiti prvoklasan kuhinjski noz. Kako se on koristi? Jednostavno. Nanesite ubode u telo u predelu prsa i ako jos uvek osetite zivot nemojte da brinete. Samo ponavljajte radnju dok ne upali. Garantujem vam da necete imati vise nikakvih pitanja. A kad nemas pitanja kome trebaju odgovori.

Imama ja jedno pitanje ali mi se ne primenjuje moj lek.
    DA LI JE SILOVANJE KURVE KAZNENO DELO POSTO NEKAKO ZVUKI PARADOKSALNO?
    MISLIM DA TE MOZE SAMO TUZITI ZA NEPLACENE RACUNE A NE I ZA SILOVANJE. ZVUCI LOGICNO. I VUK SIT I OVCE NA BROJU.

6. DA LI JE SILOVANJE KURVE KAZNENO DELO POSTO NEKAKO ZVUKI PARADOKSALNO?
    MISLIM DA TE MOZE SAMO TUZITI ZA NEPLACENE RACUNE A NE I ZA SILOVANJE. ZVUCI LOGICNO. I VUK SIT I OVCE NA BROJU.

prvo me zanima da li se ti zajebavaš?
    kako paradoksalno? silovanje je silovanje, pa bilo to i kurve(tkz prodaavačice ljubavi), ako ne želi da je da, tj proda, ne mora.

7. Ma mrtav ozbiljan :)
    A silovanje kurve je vise ometanje zaposlenog na radnom mestu.

8. jeste kažnjivo brate, mada mislim da bi kurva teže dokazala da si je silovao.... Kroz nju prolazi mnogo ljudi skoro kao kroz autobuse GSP-a....

9. Nja, zapravo nije kažnjivo jer ne može da dokaže, a sumnjam da bi te i tužila, jer bi time priznala da se bavi nezakonitom delatnošću.

Ali jeste silovanje. Svako silovanje je za pičke one najgore. Silujte sikjutirije sa splavova kad ste već tolika muda.

10. Gamby, mojne si majav. :))

11. Moram malo, nešto sam nervozan. ;)

12. jer ne može da dokaže

Može da se dokaže, naročito kod njih - jasno se vidi da li je prisiljena ili je samo obavljala svoj svakodnevni posao.

13. Ne može Luli, komplikovano je to, jer je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Da je silovanje izvršeno morali bi na nadju njegov DNK u njoj. Ovako bi bilo pušten zbog manjka dokaza, a ona završila u ćuzi što se kurva.

Mada mi nije pametno ovo da pišem ovde, daću nekome ideju. :)

14. Мојне силујеш курву. Буди шмекер, отиди на грађевину, заради па плати ко чоек.

15. Da je silovanje izvršeno morali bi na nadju njegov DNK u njoj.

Znas, i silovatelji su culi za kondome.

16. Док силоватељ натакне кондом, побеже му жртва...

17. Vidim da si profi, Dzimi;) Mislim da samo mentalno oboleli i sa pomucenom svesti ljudi mogu da probaju da siluju devojku/zenu koja je fizicki priblizno ista ili samo malo slabija od njih, a da ne pricam o vezivanju, omamljivanju, batinama pre toga itd. I svaki iole inteligentan silovatelj ce staviti kondom.

18. Ne mislim u silovanju, vec u natacinjanju kondoma:)

19. Mislim da samo mentalno oboleli i sa pomucenom svesti ljudi mogu da probaju da siluju devojku/zenu koja je fizicki priblizno ista ili samo malo slabija od njih

Па, чекај. Зар није свако ко је способан за силовање по дифолту ментално оболео? :))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.