Ма ниш. :)
Са П3 (и одговарајућом графичком) може да тера већину игара до 2003. глатко, а неке новије може, ал уз одрицања.
Wojtek, sto ne vratis klinca?
Војтек, што не вратиш Брку, бре?
Што ти Џими не вратиш Саут Парк аватара и натпис: Јебали вас Новак Ђоковић, Милорад Чавић и Сузан Бојл. :)))
wojtek, što ne vratiš wojteka sa zelenom pozadinom?
Искомбиноваћу сва три, четири аватара и биће јебена фешта. :)
Зајеби ти све то, врати Тролфејс. :)
Аууу, јеботе, то је праисторија. :)
Daj posalji meni sliku onog klinca, hoces? Ima nesto u njemu sto me je teralo da blenem u tu sliku dugo:)
daj onda vrati onog vrlog pankera.
Полако људи, биће. :)
:кашљ: Педофилија? :кашљ:
:))
Peki, jesi li gledao Orphan? I ona ima nesto ekstremno privlacno sick u sebi, kao i ovaj mali:) Nema veze sa pedofilijom, ne brini:)
Gde ima da se kupi kaleidoskop?
С тим што та из филма уопште није девојчица. :)
Ако се не варам у било којој "боље" опремљеној кинеској радњи.
Калеидоскоп... Добро питање. Можда у некој од оних продавница са класничним џиџабиџама (едит: ово што рече Дотер). Ја сам то имао, не знам где ми је.
Ima verovatno kod Kineza, a ako nema, treba ih proterati jer ne drze ono sto nam zaista treba!
U RL-u jeste, imala je 11 godina kad je snimano. A zaista su napravili da na kraju izgleda kao odrasli patujak! @Wojtek - hoces li mi poslati molim te sliku?
Објавили ми без мог знања песму у ''Браво'' магазину...коме да се жалим за увреду? Мислим шта ћу ја у том тинејџерском срању :)
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ма ниш. :)
Са П3 (и одговарајућом графичком) може да тера већину игара до 2003. глатко, а неке новије може, ал уз одрицања.
Wojtek, sto ne vratis klinca?
Војтек, што не вратиш Брку, бре?
Што ти Џими не вратиш Саут Парк аватара и натпис: Јебали вас Новак Ђоковић, Милорад Чавић и Сузан Бојл. :)))
wojtek, što ne vratiš wojteka sa zelenom pozadinom?
Искомбиноваћу сва три, четири аватара и биће јебена фешта. :)
Зајеби ти све то, врати Тролфејс. :)
Аууу, јеботе, то је праисторија. :)
Daj posalji meni sliku onog klinca, hoces? Ima nesto u njemu sto me je teralo da blenem u tu sliku dugo:)
daj onda vrati onog vrlog pankera.
Полако људи, биће. :)
:кашљ: Педофилија? :кашљ:
:))
Peki, jesi li gledao Orphan? I ona ima nesto ekstremno privlacno sick u sebi, kao i ovaj mali:)
Nema veze sa pedofilijom, ne brini:)
Gde ima da se kupi kaleidoskop?
Nema veze sa pedofilijom, ne brini:)
С тим што та из филма уопште није девојчица. :)
Ако се не варам у било којој "боље" опремљеној кинеској радњи.
Калеидоскоп... Добро питање. Можда у некој од оних продавница са класничним џиџабиџама (едит: ово што рече Дотер). Ја сам то имао, не знам где ми је.
Ima verovatno kod Kineza, a ako nema, treba ih proterati jer ne drze ono sto nam zaista treba!
U RL-u jeste, imala je 11 godina kad je snimano. A zaista su napravili da na kraju izgleda kao odrasli patujak!
@Wojtek - hoces li mi poslati molim te sliku?
Објавили ми без мог знања песму у ''Браво'' магазину...коме да се жалим за увреду? Мислим шта ћу ја у том тинејџерском срању :)