Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kod Kineza ne svraćam ako nisam u društvu bar dve-tri osobe, otkad sam čula onu urbanu legendu da su kidnpovali neku ženu dok je muž čekao ispred, a muž joj bio policajac pa istražio :)
Ja sam svoj dobila u paketiću iz Amerike, al sam ga negde zaturila :)
Evo sajt gd može da se pravi http://www.zefrank.com/dtoy_vs_byokal/
kostja, el možeš da dokažeš da je tvoja? Mislim, da li je bila negde objavljena pre toga?
ма не могу...а и брига ме :) него сам се мало хвалио :)
покупили је негде с нета, малопре видех да су је на гомили форума поставили, а ја је био само објавио на једном блогу...
и још је окачим на један форум сад, и убеђују ме да сам плагијатор!
Паметно. Врло паметно.
Јебени азијати. Никад не знаш шта им се мота по глави.
Никад не знаш да ли ће да ти каже добар дан или ће да извади мачету и одсече ти шаку.
Има неки ед-он за фајерфокс који омогућава да кад маркирате неку адресу (за рапидшер нпр.) па онда десно-кликнете на то, у менију понуди опцију да отвори нови таб са том адресом? Мислим да у опери има тако нешто.
Jebote, jednom sam ušla u neku kinezaru, da ubijem vreme, i kinez što radi uđe u wc i počne manijački da duva nos i iskašljava šlajm. Devojka za pultom se skenjala, mene isto blam, cela radnja odzvanja, a on kad je izašao njega boli tuki, sve opušteno.
A to što ima ta legenda, kao, krili su žene ispod podova u kabinama.
Ima isto ono kao kako nema kinesko groblje u gradu, a restorani se samo otvaraju :))
Ја сам чуо са убијају псе и вешају месо да се суши на терасама њихових кућа у Земуну.
Ја чуо да имају другу привреду у свету.
Sto ste mi zatvorili temu o Aung San Suu Kyi, zaboga? Zato sto par idiota nema sta pametnije da radi nego nesto tako ozbiljno spamuje? Hvala vam lepo, ali nekima je ovaj dan bio jebeno bitan.
hehehehe, jebe lud zbunjenog, JEBENO
a zašto vi fino ne odete na čet, ionako nema nikoga, pa se raspravljajte do mile volje, ovako spemujete bespotrebno forum
Remče, piješ kafu iza mojih leđa. Dabogda te proteralo. I to baš u momentu kad sos odluči da se okupa.
Inače, jako je jebeno jadno s nečije strane, što više nema postova pufnice :) Moje raznorazno pitanje je - zašto?
Deriste jedno, skini mi se sa grbace kad nemas blage veze o cemu se radi. Necu ti vise ni na jedan post odgovoriti, pa pisi u prazno slobodno.
Ma vi ste bre prsli..Devojka je iz Kanade i malo je poljuljana u vremenu i prostoru, tako da treba i to uzeti u obzir! Zašto npr neki mod nije preimenovao njenu temu?
Nekim ljudima treba pomoći, a modovi su jako JEBENO sebični...
Iz Kenjade :) Ma mene je i zanimalo o čemu se radi, šta je tebe tačno nagnalo da autore nazivaš JEBENIM idiotima. Udahni mir, izadhni nemir.
Možda nas boli kurac o burmanskim nobelovcima? Otvoriš temu na Vukajliji i onda te zanima što se zajebavamo i spemujemo? Žika Vuković je meni bitniji faktor u životu od burmanske nobelovke.
Kizo, nemoj tako da joj se obraćaš, devojka je krajnje osetljiva na psovanje.
I ja na žalopojke.
Па сад, то колико је "девојка" је тема за дискусију.
Пуфнице, суптилан си ко швапски порнић.
E da, Srbija izvozila oružje u Mijanmar. U neku ruku bolja nam je hunta.
:)