Raznorazna pitanja

1. Хвала, Џанки.

2. dzanki jel ima tu i nlb liga

3. Ne.

Nlb nema nigde.

4. Tu imaju svi sportovi, ali onako malo vaznije utakmice.

5. ovi iz sbba kreteni ukinuli arenu nisam gledao ni partizan-zvezda a ceo net pretrazio i nisam nasao

6. Svi koji žele da gledaju el Klasiko, mogu da se registruju na sajt(forum) Balkan Sporta i na jednom od kanala će pustiti live stream sa Arene.

7. Partizan-Zvezda su prenosili na www.mondo.rs

8. Nisam znao da mondo strimuje

9. Rekli su 6 sati pre tekme, a i drugar mi javio.

10. Za sve zive i nezive sportove: http://livetv.ru/en/

Daju prenose svih liga + simulcast kanal.

11. Da li samo meni vukajlija nenormalno koči ovih dana ili je tako svima?

12. ja vec pito i luli odgovorila kajzen nesto isprobava

13. Da li je normalno da nokti na desnoj ruci rastu duplo brže od onih na levoj?

14. Не знам за нокте, ал знам да десну обрву морам да чупам много чешће него леву :)

15. Nisam primetila, ali ću da obratim pažnju.

16. Meni levi brk raste brže nego desni, bio bi šou kad bih ih puštao. :)

17. Kako se stručno u psihologiji zove pojava da dok čovek čita neki tekst, njegov mozak previđa sitne nedostatke u tekstu (na primer štamparske greške, nedostajuća slova i sl.) nesvesno vršeći korekciju tako da onaj koji čita stiče utisak da je sve na svom mestu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.