Raznorazna pitanja

1. Е сад овако... јебено сам инсталирао проклети дев ц++ и јел зна неко како да направим ону излазну зајебанцију са команд промта? Ако знате на шта мислим

2. Не знам на шта тачно мислиш.

3. Moze li mi neko dati sto vise podataka za Vuku? :) Pisem referat iz informatike :D

4. Da li vadite bateriju iz svog laptopa/netbook-a/notebook-a kada je na adapteru i koliko je lose ako se ne vadi? Hvala unapred.

5. ja nisam vadio, nakon godinu dana baterija više nije bila ni za kurac.... Bolje je vadi, mada nisam siguran ni koliko to štedi bateriju.... Al svakako će ti makar malo duže trajati nego meni.

6. Nadam se da ima neko ko je vadio stalno, pa da nam kaze da li to nesto znaci.
    Ja inace vadim od skoro, iako mi nije, sto kazes, ni za k. Traje mi manje od 2h..

7. Krotitelju do jaja je to što pišeš referat, al šta ti konkretno treba? Tehnički deo, dizajnerski, vid online komunikacije ili nešto na foru šta se sve može naći na netu? Ima raznoraznih profana i traže svakakve gluposti. Daj naslov referata, i šta se traži konkretno od tebe, pa možda i uspem da ti pomognem nekako?

8. Pa meni ne traje ni sat :/ znam ljude koji je vade, za sada im solidno traje, mada nemaju dugo lap top tako da ne znam tačno koliko je duži vek baterije tako.... Moja preporuka je ipak da vadiš.

9. e ima li neko ko je online da mi na brzinu objasni složene izvode :)

10. Jel može neko da mi da link za sajt sa kog mogu da se skidaju knjige u pdf-u ili nekom drugom formatu?

11. nokti na aktivnijoj ruci rastu brze..naucno dokazano!

12. mene zanima da li majmun moze da uhvati vevericu.obe te zivotinje su brze i spretne.veverica je brza i mnogo teska za uhvatiti.znaci,da li majmun moze da je uhvati.bilo koji.ako to ne znate onda mi recite da li pas moze da uhvati vevericu.bilo koja rasa

13. Kad troluješ, ispoštuj ostale pa to odradi sa duplog koji je bar u prvih 5000. Bruka.

14. mene zanima da li majmun moze da uhvati vevericu.obe te zivotinje su brze i spretne.veverica je brza i mnogo teska za uhvatiti.znaci,da li majmun moze da je uhvati.bilo koji.ako to ne znate onda mi recite da li pas moze da uhvati vevericu.bilo koja rasa

može.

15. zlocesta pufnica

Da li vadite bateriju iz svog laptopa/netbook-a/notebook-a kada je na adapteru i koliko je lose ako se ne vadi? Hvala unap
    red.

Испразниш батерију, па је напуниш на 100%. Онда потрошиш до 70% и извадиш је. Онда качиш адаптер. Батерију чуваш на месту даље од влаге и где је релативно стабилна тембература и да није превруће. Ако лап користиш као десктоп, на свака 2-3 месеца понови процес, али не мораш да празниш. Ако користиш и кући и носаш га, онда користи батерију пуну до 70% или, ако имаш времена испразни па напуни до врха. Не пуни батерију ако није празна, сем у случају дужег чувања ван лапа.

16. мене занима како да заокружим текст као што је запата урадо у претходном коментару?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.