Raznorazna pitanja

1. Nađi Royal Canin mačije mlijeko, kod mene u pet shopu je 10€ 300ml.

Kako se dobija macje mleko? Nije valjda da muzu macke? Mozda lavice i tigrice? Od njih bi mogla da se dobije komercijalna kolicina mleka.

2. Troluješ, al' ajd', recimo da sam se primio.
    Nije mačije mlijeko nego sastojci koji ga uspješno imitiraju. Ovo je mlijeko u obliku praha i brzo se razmuti u vodi. Dobije se i mini cucla pogodna za male mačiće.

3. Ovo sam mislio ozbiljno, da ne pomisliš da te zajebavam. Tako mu i majka radi, jezikom, tako da im je to prirodno.

И ја ћу му језиком. Није фора ватом, никад се неће просрати.

4. mico ti to vadish neki bris_

5. Не, претварам се у жену мачку, то ми једино преостаје као животно опредељење с овом висином :)

6. Mici, pa koliko si ti visoka? :)

7. Довољно да дохватим кваку :) Једном ми се забола у раме!

8. Dovoljno za kvaku, ali da li je dovoljno za prekidač za svetlo? :DD

9. Ма да бре, њега дркнем главом, чисто да се курчим.

10. Milice, po mom misljenju je vrlina sto si ti uspela da taj hendikep nama svima tako priblizis, da nam cak postane simpatican. I sad meni Bleki kaze, jeste mala Milica, ali je... i onda krene lavina najlepsih epiteta.

11. Milice, po mom misljenju je vrlina sto si ti uspela da taj hendikep nama svima tako priblizis, da nam cak postane simpatican.

Баш ми је симпатична. Смождио бих је да се не плашим испадања сапуна у затвору.

12. Пусти га катија, неће јебати :р Нарани га ти, да мене не смара :))
    Дотеру, нагузићу те ја, без обзира.

13. Питање за Вукајлијаше, зашто се све врти око јебања?

14. Нарани га ти, да мене не смара

A smara te znaci.
    Slina nevernicka, gnjida beskicmenjacka, glista bez integriteta.
    A ti milice, ljuljaj plodnost, kvari...

15. А мушкарци. Ко им јебе матер? Опет мушкарац. Ништа им није свето :)
    Шалим се, веран ти је, фора је што је хтео да те направи љубоморном, зато што ти правиш њега. Отворим тему кућних љубимаца - катија ставила слику своје мачкице. Отворим тему о пушачима и непушачима - катија се изјаснила као страствена пушачица. Отворим тему о банованим корисницима - катија трајно небанована због хотоће. Мало ли је? :))

16. Žene, spemujete, aj mršte u kuhinju. Kukičajte.

17. Koje je pitanje ođe bilo?

18. Зато што не користиш proxy.

19. Primjetih da dobar dio autora koji jebu, jebu prvo kurcem u pičku pa onda normalno. Kako je normalno?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.