Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ovo je doktorat, majke mi....
Podsjetilo me na onaj film Slemdog milioner, sad kad Slavko pomenu film...
Ovo u omiljene komentare neka stane, da se ne zagubi đe
Ako je ovo tačno a i ako nije svaka čast na priči. Jedna od zanimljivijih stvari koje pročitah na netu.
Zašto se za plavu kosu kaže da je plava? Jebem li je.
Знам ја!
Možda zato što obično ide uz plave oči.
НЕ! Људи који имају плаву косу имају различити састав ДНК ваљда јебем ли га и неки ген који се зове плави ген... зато се зову плавушама и плавушанима!
Називали су се они плавима и много пре открића тог гена. Ја гласам за ово што рече Тетка Дрол.
Taman htjedoh reći.
Е није ово демократија бре ! Овако је како сам ја рекао :)
Мене интересује да ли неко зна колико маче од највише 3 недеље треба дневно млека да поцуцла? По нету сам нашла на колико да му дајем, какву смешу да направим, пошто је чисто кравље прејако и недовољно и како да му чистим дупе и тако то :Д А нигде не могу да нађем количину. Најјаче да поред све бриге цркне од глади.
Шта би, Милице? Ништа од лактације? Ни после 3 недеље?
Oko 0.5-0.7 litra ili dok ti ne kaze da mu je dosta. :)
Od osme nedelje pocni da ga hranis cvrstom hranom na ne bi imalo konstantan proliv...
I pazi da ne prejede i prodje kao moje morsko prase Petunije...
Petunije se jadan prejeo i crko.... slava mu....
Milice, da li mače ima kevu? Ako ima, samo ga teraj da sisa. Kravlje mleko nije poželjno zato što im izaziva proliv, ali i ono valja kad nema bolje, tj. majčino. Idi kod veta i raspitaj se, ipak ja nisam stručna (muka me naterala da naučim ponešto o njihovim bolestima, ali sa ishranom nisam imala problema). Dupe bi trebalo da čisti, tj. kupa samo.
Što se količine tiče, još mališani nisu alavi u tom periodu. Daj mu na cucu ili u neku posudicu, pa ćeš i sama da oceniš, posmatraj ga dok pije. Ako ne zna da pije, kao što moji nisu znali, u malu kašičicu pa kao bebi :-))), a ono će da stane kad bude sito.
Eto, i ti zakevila s mačićima. Nek' ti je sa srećom i uživaj :-)
Kravlje mlijeko je siromašno bjelančevinama i nije ni približno mačijem mlijeku.
Nađi Royal Canin mačije mlijeko, kod mene u pet shopu je 10€ 300ml.
Hrani mače svaka 2-3 sata uz obavezno jedno noćno punjenje. Otprilike 30-40 ml dnevno. Do otprilike mjesec dana hrani svaka 3-4h uz jedno hranjenje noću. Poslije dvije nedjelje lagano ubacivanje tvrde hrane.
I da, trljaj mu anus nakvašenom maramicom, tako mu podstičeš varenje.
Е хвала вам много свима, па и теби ГМ :р Нашла сам га јуче на улици поред контејнера, неко их оставио, друго је било згажено. Значи, по цео дан мјауче, мада сад се већ навикло на мој мирис па се умири кад га ставим у косу. Масирам му стомак, бришем га натопљеном ватом, храним га на шприц. Покушавала сам да ставим нешто на врх шприца, парче газе, гуму, да га не повредим и да би сисало, али неће, само почне још јаче да мјауче, па га храним на силу. У млеко ставим жуманце, воде колико и млека и кашичицу меда, тако су ми рекли. Масирам му стомак, али није вршио велику нужду, само је шорао :Д па се бојим да се не надува од млека и да не рикне... Покушаћу да нађем неку мачку која се окотила, па да га убацим андркавр :) Не вреди овако, сувише је мало да би издржало.
Али јеботе, који монструм их оставља док се не одвоје од сисе. Ово је тек прогледало. Да једе чврсту храну, имало би шансе да преживи, јбг...
Mylice, pored tebe bi kamila umrla od žeđi, bolje daj tog jadnička nekom dok ne bude kasno.
Ел и ти ко и све црне рупе волиш да гуташ? :р
Naravno, u slas'. I uvek tražim još. :)
А што лажеш?
Ovo sam mislio ozbiljno, da ne pomisliš da te zajebavam. Tako mu i majka radi, jezikom, tako da im je to prirodno.