И коврџаву и равну у случају да je
Meni je svejedno, pa, neću da jebem, valjda :)
Kovrdžava je super ako je dobra pička. Ravna je super ako je dobra pička.
Па добро, дај да преформулишем Мулучино питање:
Да ли на доброј пичци више волите коврџаву или равну косу? :)
Хахаха :) На мушкарцу никако коврџава. А богами ни на жени. То јест све зависи како је одржава, али коврџаве неретко изгледају забагрело ако не воде рачуна о коврџама.
На доброј пички ми је свеједно.
Важи Хуго, да знам, да обавестим другарице :) Твој одговор сам и чекала.
Која будала брише постове?
Ja, bato.
Hehe, sa strane. Na krlac, što bi rekla moja baba.
Ja sam 'teo da pitam, mogu li jabuke da budu štetne? Ako cepaš 10 dnevno, taj neki fazon.
Е да, озбиљно, у ком положају спавате? Ја бих могла и стојећи да заспим, капирам. И није ми јасно зашто је најздравије постранце? :)
Šta god pojedeš 10 puta dnevno, štetno je. Ne valja preterivati.
Тулумбаце, зависи да л' су опране. :)
А једеш их са љуском?
Tulume, ja laički mislim da ne mogu. One valjda sadrže neki pektin, koji je jako dobar :) al nesam školovala od vremena, ne znam baš.
Milice, ja rekoh, ali mi magično post nestade. Najgotivnije je sa strane. Ja ne mogu bez dormeo jastuka da zaspim.
ја спавам у положају лотоса :Р
Ne, pod uslovom da nisu pesticidne. Ako imaš domaće, udri. Ako su kupovne, obavezno oljušti pokožicu, pa onda udri :)
Јабуке имају љуску? :D
:))
Кожуру?
Deterdžentom. :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
И коврџаву и равну у случају да je
Meni je svejedno, pa, neću da jebem, valjda :)
Kovrdžava je super ako je dobra pička. Ravna je super ako je dobra pička.
Па добро, дај да преформулишем Мулучино питање:
Да ли на доброј пичци више волите коврџаву или равну косу? :)
Хахаха :) На мушкарцу никако коврџава. А богами ни на жени. То јест све зависи како је одржава, али коврџаве неретко изгледају забагрело ако не воде рачуна о коврџама.
На доброј пички ми је свеједно.
Важи Хуго, да знам, да обавестим другарице :) Твој одговор сам и чекала.
Која будала брише постове?
Ja, bato.
Hehe, sa strane. Na krlac, što bi rekla moja baba.
Ja sam 'teo da pitam, mogu li jabuke da budu štetne? Ako cepaš 10 dnevno, taj neki fazon.
Е да, озбиљно, у ком положају спавате? Ја бих могла и стојећи да заспим, капирам. И није ми јасно зашто је најздравије постранце? :)
Šta god pojedeš 10 puta dnevno, štetno je. Ne valja preterivati.
Тулумбаце, зависи да л' су опране. :)
А једеш их са љуском?
Tulume, ja laički mislim da ne mogu. One valjda sadrže neki pektin, koji je jako dobar :) al nesam školovala od vremena, ne znam baš.
Milice, ja rekoh, ali mi magično post nestade. Najgotivnije je sa strane. Ja ne mogu bez dormeo jastuka da zaspim.
ја спавам у положају лотоса :Р
Ne, pod uslovom da nisu pesticidne. Ako imaš domaće, udri. Ako su kupovne, obavezno oljušti pokožicu, pa onda udri :)
Јабуке имају љуску? :D
:))
Кожуру?
Deterdžentom. :)