Ја бих, увек. Ако изаберем партнера онда га прихватам какав год да је и глеам да изгладим све. Али пошто је то нешто врло јадно и понижавајуће, не би та беда од особе дуго издржала, копрцала би се сама са собом, покварило би однос, дефинитивно.
Ко бре одраста? Ја сам одрасла пре једно 6-7 година, само ми тело касни :)
Јок, опростићеш због њега. Увек пођеш од себе, остали нек се терају у курац.
Како је настао израз терање? хаха
Dž, uzela bananu i metala je u usta. Simulirala :)
naravno da je ljubakanje sa nekim, ko nije tvoj partner prevara. Prevara je i kad imaš partnera a dopisuješ se sa nekim preko neta, sms, msn. I slično.
Феђа је шамаааааан хахахаха!
Ма онда је превара и размишљање о другој особи, зато ја то и праштам све, јер таква слепадија не зна где удара, није свесна уопште мизерије и не зна да разграничи животињске инстинкте од искрене емоције :)
Дормео јбте, какво је то срање? Сви га хвале, а не контам... Ти се змио не јављај, језива си :р
Milice, dodji veceras kod mene, spavacemo na dormeu, pa ces da vidis.
Mene zanima da li biste oprostili prevaru partneru?
Stručno se to zove pokožica.
Само позери и дукатлије спавају на дормео.
Ја бих, увек. Ако изаберем партнера онда га прихватам какав год да је и глеам да изгладим све. Али пошто је то нешто врло јадно и понижавајуће, не би та беда од особе дуго издржала, копрцала би се сама са собом, покварило би однос, дефинитивно.
Какав је то уопште израз ''партнер''?
И како је настао?
Ако не подсећа на неку шљаку, онда подсећа на пљуге.
Па откуд знам на какав је однос мислила, љубавни, пословни, пријатељски... И на какву превару. :)
Kako su pljuge dobile naziv?
Троношче, уста, пљувачка...пљугање?
Džimi, mi smo generacije koje odrastaju uz Sanju Marinković. Svi ste vi naši potencijalni partneri :)
Imamo slično mišljenje milice. Ja bih oprostila zbog sebe i svog mira.
Ко бре одраста? Ја сам одрасла пре једно 6-7 година, само ми тело касни :)
Јок, опростићеш због њега. Увек пођеш од себе, остали нек се терају у курац.
Како је настао израз терање? хаха
Ja odrastam. Svakim danom spoznam kod sebe neku novu crtu karaktera. Do juče sam mislila da nisam naivna. I onda bum, život te iznenadi.
Ja sam čula da ljudi kažu da se životinje "teraju" kad hoće da se pare. Tako nešto.
E to, jabuke volem.
To za prevaru je zajebano. Oprostio bih ribi ako me prevari sa nekim kome je veći nego moj.
(Mylyce, tvoj red :))
Јеси чула шта Феђа каже, он је схватио суштину живота са 4 године ахахахахахаахахаахахахах :))
Која је најгора ствар коју сте урадили због опкладе?
Ja se danas kladio sa ortakom da ću za doček Ng pitati 3 ribe
-Je l' ti to poslastičar jebo mater pa si tako slatka? (Mensur car)
I to smo se kladili u pivo koje je džabe. What a plonker!
Znači ti Tulume opraštaš uvek.
E, baš dok sam slušala Feđu, kontam, Bože, jesam li ja tako luda da me razne budale mogu nasankati :)
Ja sam zbog izgubljene opklade morala da izvedem čin oralnog zadovoljavanja, služeći se bananom :)
A je li se prevarom smatra i ljubakanje? Valjda kad se odraste, ljubljenje je ništa. No ja ne znam, nisam se ljubio nikad u usta.
Kakvo je to?
Чек, чек... Гаговала си неког бананом или си се самогаговала?
Dž, uzela bananu i metala je u usta. Simulirala :)
naravno da je ljubakanje sa nekim, ko nije tvoj partner prevara. Prevara je i kad imaš partnera a dopisuješ se sa nekim preko neta, sms, msn. I slično.
Феђа је шамаааааан хахахаха!
Ма онда је превара и размишљање о другој особи, зато ја то и праштам све, јер таква слепадија не зна где удара, није свесна уопште мизерије и не зна да разграничи животињске инстинкте од искрене емоције :)