Raznorazna pitanja

1. Дормео јбте, какво је то срање? Сви га хвале, а не контам... Ти се змио не јављај, језива си :р

2. Milice, dodji veceras kod mene, spavacemo na dormeu, pa ces da vidis.

Mene zanima da li biste oprostili prevaru partneru?

3. Кожуру?

Stručno se to zove pokožica.

4. Само позери и дукатлије спавају на дормео.

5. Ја бих, увек. Ако изаберем партнера онда га прихватам какав год да је и глеам да изгладим све. Али пошто је то нешто врло јадно и понижавајуће, не би та беда од особе дуго издржала, копрцала би се сама са собом, покварило би однос, дефинитивно.

6. Какав је то уопште израз ''партнер''?
    И како је настао?
    Ако не подсећа на неку шљаку, онда подсећа на пљуге.

7. Па откуд знам на какав је однос мислила, љубавни, пословни, пријатељски... И на какву превару. :)

8. Kako su pljuge dobile naziv?

9. Троношче, уста, пљувачка...пљугање?

10. Džimi, mi smo generacije koje odrastaju uz Sanju Marinković. Svi ste vi naši potencijalni partneri :)

Imamo slično mišljenje milice. Ja bih oprostila zbog sebe i svog mira.

11. Ко бре одраста? Ја сам одрасла пре једно 6-7 година, само ми тело касни :)
    Јок, опростићеш због њега. Увек пођеш од себе, остали нек се терају у курац.
    Како је настао израз терање? хаха

12. Ja odrastam. Svakim danom spoznam kod sebe neku novu crtu karaktera. Do juče sam mislila da nisam naivna. I onda bum, život te iznenadi.

Ja sam čula da ljudi kažu da se životinje "teraju" kad hoće da se pare. Tako nešto.

13. E to, jabuke volem.

To za prevaru je zajebano. Oprostio bih ribi ako me prevari sa nekim kome je veći nego moj.

(Mylyce, tvoj red :))

14. Ja odrastam. Svakim danom spoznam kod sebe neku novu crtu karaktera. Do juče sam mislila da nisam naivna. I onda bum, život te iznenadi.

Јеси чула шта Феђа каже, он је схватио суштину живота са 4 године ахахахахахаахахаахахахах :))
    Која је најгора ствар коју сте урадили због опкладе?

15. Ja se danas kladio sa ortakom da ću za doček Ng pitati 3 ribe
    -Je l' ti to poslastičar jebo mater pa si tako slatka? (Mensur car)

I to smo se kladili u pivo koje je džabe. What a plonker!

16. Oprostio bih ribi ako me prevari sa nekim kome je veći nego moj.

Znači ti Tulume opraštaš uvek.

E, baš dok sam slušala Feđu, kontam, Bože, jesam li ja tako luda da me razne budale mogu nasankati :)

Ja sam zbog izgubljene opklade morala da izvedem čin oralnog zadovoljavanja, služeći se bananom :)

17. A je li se prevarom smatra i ljubakanje? Valjda kad se odraste, ljubljenje je ništa. No ja ne znam, nisam se ljubio nikad u usta.
    Kakvo je to?

18. Ja sam zbog izgubljene opklade morala da izvedem čin oralnog zadovoljavanja, služeći se bananom :)

Чек, чек... Гаговала си неког бананом или си се самогаговала?

19. Dž, uzela bananu i metala je u usta. Simulirala :)

naravno da je ljubakanje sa nekim, ko nije tvoj partner prevara. Prevara je i kad imaš partnera a dopisuješ se sa nekim preko neta, sms, msn. I slično.

20. Феђа је шамаааааан хахахаха!
    Ма онда је превара и размишљање о другој особи, зато ја то и праштам све, јер таква слепадија не зна где удара, није свесна уопште мизерије и не зна да разграничи животињске инстинкте од искрене емоције :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.