Raznorazna pitanja

1. Је л' зна неко какво је то јело ''пржа''? Не ''спржа'', већ ''пржа''.
    Прави се ваљда од некаквих црева, али сад не знам тачно, па ако неко може да ми објасни...

2. Zašto nam zatutnji u ušima kad se teglimo?

3. Прави се ваљда од некаквих црева

Pilećih ili svinjskih?

4. Zbog naglog kratkotrajnog skoka krvnog pritiska.

5. Prža se priprema na svinjokolju, razne iznutrice (džiga, crevca, bubrezi,..) se ubace u veliku šerpu, ubaci se i malo mesa koje pootpada dok se tranžira, sve se to krčka - prži da bi se malo "založili" oni koji su bili najvredniji.
    Tako je bar kod mojih u selu.

6. Sto to dobro zvuci...

7. Pilećih ili svinjskih?

Od pilecih se ne moze napraviti nista,cak ni zica za reket za badminton.

8. Натнат, захваљујем! Изгледа да сам јео то једаред. Укусна ствар. :)

9. Da, ali ne ide bez domaće.

10. Stefane pošalji Peki d marmeladi pvt. ili nekom drugom modu on mi prvi pao na pamet, a možda je bolje da pitaš Kaizena

11. Не знам па правила, али што рек'о Бурзум, изгледао би као да студираш информатику, а то није за похвалу.

12. Te majice su previše fensi, to je samo za ktitore i moderatore, nije to za šire narodne mase.

13. E gde može da se skine Guitar Hero III - Legends of rock bez torrenta jer sam poprilično glup za take stvari.

14. Stefane, mislim da samo ne smiješ da ih prodaješ, a Kaizenu ne daješ pazar.
    Mada, najbolje da njega pitaš na PVT.

15. Мислим да Каизен не треба да се плаши да ће неко успети да прода Вукајлија мајицу. :)

16. Ahaha! Nikad ne znaš. Stefan ima uticaja u određenim krugovima. :)

17. Не могу да верујем да си питао то у вези мајица, похвално.

18. @LOL samo se registruj i tu su ti linkovi,mozda i ne moraš ...vidi kad otvoriš link

http://serbianforum.org/video-igre/92140-guitar-hero-3-a.html

19. Jbg. Pjer nešto mi traži da nabavim Rapidshare Pro

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.