Raznorazna pitanja

1. Буксноманијаче, поменути се зове Далибор, а тај хит иде неш` овако: " ...јуче сам био главни, дао сам први гол, сада ме цуре јуре, то није био фол... " :)

2. Đe Kramponom, šta uradio?

3. НЕ КУПУЈТЕ НАМИРНИЦЕ СА ЗНАКОМ ПИРАМИДЕ УЗ КОЈИ СТОЈИ НАЗИВ CODEX ALIMENTARIUS, ЈЕР ТАЈ ЗНАК ПРЕДСТАВЉА НАДГРОБНИ СПОМЕНИК НАШЕМ ЗДРАВЉУ И УДУЋНОСТИ

Masoni iljadu posto! Jel vidi te da je piramida oznaka!

4. Аутори Codex Alimentarius-а су приликом састављања одредби планирали смрт три милијарде људи, једну милијарду од непосредне примене одредби Codex Alimentarius-а, а две милијарде од последица потхранјености и немогућности
    лечења, а све у циљу смањења људске популације на за њих прихватљиву једну милијарду.

Nekompetentni misli da je ovo još jedna teorija zavere.

5. Pa i ja mislim. Zato i tražim mišljenje kompetentnih.

6. To sam i ja sad gledala i isto linkovala na fejsbuku. Zvuči sve preterano, ali treba obratiti pažnju. Mislim, dosad bi pockralo pola ljudi koliko je bilo tih teorija zavera. Najviše s onim emulgatorima, sećam se da smo imali papir u kući sa spiskom emulgatora i bolesti koje prouzrokuju i da se to delilo kao letak :)

7. Да не зна неко који су услови одјављивања радње (пример : продавница - није у ПДВ-у)? Фала!

8. Codex Alimentarius? Da, želimo da vas pobijemo, ali ćemo prvo staviti oznake na namirnice koje treba da vas pobiju. Daj bre. Masoni, jašta. Možda su i iluminati umešali svoje blede prste u ovo, dakako, vatikansko maslo.

9. Nema hrane bez emulgatora!

10. Da stvarno hoće da pobiju 3 milijarde ljudi, našli bi neki isplativiji način - neka pandemija gripa ili tako nešto.

11. Bace bombu ko Sandokan MC.

12. Gde se pita što je nešto izbrisano?

13. Otvoriš novu temu u Sve vezano za Vukajliju.

14. L0L, otvori novu temu i pitaj.

15. Pufnice, slično razmišljamo. :)

16. Fala Gamby fala Pufničice :D

17. Pa onda jel moš ti Peki da mi kažeš što je ovo izbrisano http://vukajlija.com/paradoks/262728?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.