Raznorazna pitanja

  1. Ali nije se zavrsio 31 decembar :) !
    To je jedno od pitanja na koje ne postoji odgovor, verovatnoca da pogodis tu stotinku u celoj godini, jednaka je verovatnoci da sumska jagoda siluje nilskog konja.

  2. како није завршила?
    ако је 00:00, аутоматски се мења датум и наступа нови дан

  3. Зашто је лав краљ животиња?

  4. Због његове гриве, као симбол мужевности и снаге та грива га је начинила симболом краља.

  5. Пфффф.... Само због тога?

  6. Па у оно време грива је била високо цењена.

  7. Које време? :)

  8. Ма време Хогара :) Тада ниси имао пушку ако си хтео да средиш лава требао си да организујеш добар поход.

  9. Može li me neko uputiti u Internet kupovinu? Tačnije, princip rada PayPal-a? Zna li iko išta o tome?

  10. Кренуо сам прије неких мјесец дана (релативно кратак период, дакле) са похађањем часова енглеског језика. Пошто иде Осми март, интересује ме да ли бих требао професорици (предавачици) купити неки цвијет, рецимо... А, ако бих требао, да ли бих исто онда требао урадити и када су у питању колегинице са којима похађам те часове. Проблем је озбиљан и крупан, размишљам чак и да "побјегнем" са тог часа. Треба узети у обзир и то да су, и професорица, и колегинице, веома младе и згодне особе...
    Дакле, да ли да поводом 8. марта предузимам неке ванредне активности, или да се правим луд?

    МОЛИМ БРЗ И ПРЕЦИЗАН ОДГОВОР јер сам тотално забринут због овакве ситуације!

  11. ponesi ti njima kitu cveća, i neš omašiti:))

  12. Ух, па ово је стварно било брзо. :-)

    Али, да ли је то безвезе, јер смо само неколико часова били заједно - па самим тим нисмо ни нешто посебно блиски.

  13. pa 8. mart je čoveče, nemoj da se ustručavaš:)
    nego, ne znam samo da li će im se svideti što će morati da podele tu kitu cveća, mislim, kriza je, nema se za sveku posebno:p

  14. @ SLAVKO
    PayPal ti je posrednik izmedju tebe i prodavca...znaci..da niko nikog ne zajebe..da se recimo ne desi da ti nekome uplatis za to sto si kupio a on ti ne posalje..mozes se jebat...paypal radi taj posao tako sto ides preko njega...i za to uzima 1$..treba na napravis profil na njemu...i naravno da imas karticu sa koje kupujes....jednostavno prati upustva koja ti govori...ne znam koju karticu si mislio da koristis..jer je kod nas malo sjebano sto se tice toga...najbolje je da odes u banku i vidis sa svojom bankom dali funkcionise tvoja kartica ili treba da izvadis jos jednu....internet...(naravno njihovu, za koju ces opet placati odrzavanje)...sve ostalo ti pise kada kupujes..i naravno ako budes kupovao nesto sa nekog sajta obrati paznju na http://vukajlija.com/mala-slova/132765 ...18 puta sve procitaj....i to ti to...srecno

  15. @ tasmanijski djavo: Ама нешто ме је срамота мајку му...
    А има и још нешто. Све што ја урадим, људи гледају кроз призму онога што се већ годинама уназад прича о мени. Бојим се да тај мој гест не буде погрешно протумачен.
    Не знам, посавјетоваћу се још са овим колегама са којима похађам тај курс.
    У сваком случају, хвала теби на намјери да помогнеш :-)

  16. Ma, bre, evomene, što se opterećuješ? Šta, nećeš da ispadneš dobar lik ako im ne pokloniš neko žbunje? Daj, bre, zato i mrzim tu prokletinju od osmog marta, prosto se sažalim kad vidim kako se muškarci pretvaraju u mukice pitajući se da li ili ne da obrste neku cvećaru... Kako ti misliš da treba, tako i radi.

  17. evomene, tek sad videh pitanje: Poklone za 8. mart kupujes samo onima koje oces da kresnes!

  18. @ insolent: Јес`... кад бих ја знао шта мислим о томе :-)

    @ murbi: такође, нисам уиоште сигуран у то да ли бих неку од њих хтио да креснем :-)

    Иначе, и у животу, ја немам појма шта мислим о било чему :-)

  19. pa postavi pitanje: Kakvi stavovi treba da mi budu u zivotu, mi cemo ti odgovoriti, i to za dz i onda mozes biti kompletna licnost, kompletnija od komplet uzicke lepinje!

    :) :) :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.