Raznorazna pitanja

1. Ovaj put sam bio mrtav ozbiljan, ali izgleda da me ljudi definitivno ne shvataju tako :)))

2. baš se pitam zašto =D

3. :) Auuu, procitah. Ali on je clasic nolifer, daleko je od najmangupa :) !

Zasto piloti kamikaze nose kacige?

:)

4. Da bi mogli sigurnije da dođu do smrti.

Zna li ko neki dobar sajt koji prodaje preparate za potenciju i ras' i podebljavanje onoga? Istražujem nešto, pa mi treba.

5. Upravo si na tom sajtu.

Znas li da se od litra destilovane vode moze cak i umreti ?

6. Znam... popio sa jednom i stvarno sam umro :-)))

7. @predrazinjo :) hahah..i ja isto :))

8. Samo da rečem da je Murbi pogrešno s'vatio "pravila" teme, znači ne moraš da postaviš pitanje u svaki pos', ili kako je već on s'vatio. Jednostavno pitaš što te interesuje, pa ako ti ko odgovori odgovori.

9. Je li supa aperitiv?

10. Jok.

Kako se stvaraju, tj - od cega nastaju sline?

(nisam shvatao pravila, nego fazonskije je da uvek ima nekih pitanja da mi se mrdali postovi :) )

11. Ne radi mi desni klik na Mozilu brouser, a na sve drugo radi, što može bit'?

12. Nisi uskladio dll fajlove mozile sa miševim

13. Prvo slovo azbuke i abecede

14. Nešta čega se i slavko perović stidi

15. Uuu, neki političar reka' da je nešto sranje i masa krenula da drka na njega.

16. Ovo gore je metafora. Nista on nije rekao. Nebitno. Ali to meko š je smiješno. Ne vidjoh ga u gorskom vijencu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.