Raznorazna pitanja

1. Па, знам, али је л' минус оно споља на нокији? :)

2. Па требало би да има и плус и минус ту споља , и плус и минус на пуњачу... :) Све је то превише ситно , нисам сигуран да можеш ти то да преспојип... :)

Уосталом , који фон ти имаш?

3. Батерија је ова:
    http://www.yopool.com/product_images/a/battery_00038_1__74930.jpg

На батерији има плус и минус (између има конектор за терморегулацију, али то нема везе).

Ма, идем да преспојим жице, па шта буде... :)

4. Мора да пише негде , гарант. Видиш како овде на батерији шише + и - , сад гледам исту такву из руке...

5. Javi se da znamo da si dobro :) ili, da li si dobro, tačnije :)

6. Е! Добро сам. Ставио сам да се пуни. Е сад, да ли ће да се напуни, неам појма.

7. Напунила се.
    Ал' у курцу.

8. Da li je bolje ponašati se "kao muškarac" ili "kao čovek"?
    Pitanje se odnosi na mušku populaciju.

9. Kao muškarac! Veruj mi.

10. Да ли у тропским шумама дрвеће мења лишће, тј. да ли им опада лишће или не?

11. Ako su listopadna, da, a ako su zimzelena, ne. Tako su mene učili u osnovnoj školi. Nisu mi tada ništa naglašavali za slučaj tropskih šuma. Ili se ja bar ne sećam. Bilo je to u prošlom veku.

12. Да ли је правилно ''брегаста осовина'' или ''брегасто вратило''? У чему је тачно разлика између осовине и вратила? Је л' вратило обавезно ротира, а осовина не?

13. Вратило ти је повезано за катаклингер , а осовина за баљабуцну. Логично.

14. Vratilo prenosi snagu, a osovina ne. Bregasto vratilo je ispravno, mada većina kaže osovina. Čudi me zašto onda ne kažu kolenasta osovina, već vratilo :).

15. Благодарим. :)

16. Нема на чему. :)

17. Kaki je stručnjak ovaj bleki :))

18. Nego šta, Naomi :).

19. Ahahahahahhahahhahahahhahahahaa!!!!!! :-))))))

20. Је л' имају овакве сијалице код нас неко посебно име?

http://www.wickes.co.uk/content/ebiz/wickes/invt/162250/40W-SES-Candle-Bulb_large.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.