Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Odlično pitanje!
Predlažem pauzu.
Akutna oboljenja tonzila (krajnika) opisana su kao akutni tonzilitis ili kao angina, i mogu da se jave samostalno, izolovano ili u sklopu drugih zapaljenskoh oboljenja sluznice nosa, usne šupljine i ždrela. Vrlo često su u sklopu kliničke slike nekih infektivnih oboljenja pa i nekih sistemskih bolesti.
Lečenje se sa uspehom obavlja davanjem antibiotika i sulfonamida. Takođe mogu da se daju analgetici, antiflogistici za ublađavanje lokalnih bolova. Terapija treba da taje 5 - 7 dana.
Pravac kod doktora.
А откуд знаш да је то? Можда је мононуклеоза? Ни тад не можеш да гуташ.
Možda je radila krvnu sliku, a možda je već i bila kod doktora. A možda i zajebava ISS.
daj bre neki prirodni lek, ovo sam i ja našla na gugl :)
znaš kako, juče me je boleo samo desni i ja stučem sinoć 5 viljamovki i prođe me, kad jutros levi, moram znači da izjednačim:)
tj, da i večeras popijem 5 viljamovki :P
ili ima bolji način?
ima, popiješ flašu viljamovke :)
Ima, idi kod homeopate.
Slepci stretokoknu anginu (tu gnojavu, gadnu) leče sa po 10 penicilina u guzicu ili sa 4596 kapsula istog sadržaja.
Malo praktičniji nađu homeopatu, plate pregled, plate lek i završe poso sa 4-12 kapi.
Ne'am pojma, probaj sa benzinom ako neće sa viljamovkom. :)
Čaj, limun, vitamini, ono-što-sam-zaboravio-kako-se-zove a koristi se tako što tečnost sipaš u onaj čep od ambalaže, ubaciš u usnu duplju, nagneš glavu u nazad i grgućeš ali ne gutaš.
hmm, majav, zanimljivo, samo gde ja sad da nađem homeopatu? :)
mastrixt, meni je od čajeva još gore. ovo mi se već jednom desilo pre tri godine, i ja sam popila 2 pune čaše leda s vodom, i za 15 min je prošlo. sad neće :/
Dve pune čaše leda s vodom? Uh.
Probaj samo sa toplim napitcima, supa, čorbe i slično.
dobro, hvala vam svima.
Zeko, nikako i nikada ne ide toplo na upalu. Samo će pogoršati stvari.
Zajebi homeopate, cepaj sladoled, hladne gazirane sokove i tako to i proći će samo.
Toplo na upaljeno?! Mora da me zajebavate...
Ako želiš, poslaću ti broj telefona ordinacije u kojoj se leči moja porodica. Na poslu mi je, sutra . OK?
gambi, pa meni je led uvek pomagao, ne znam šta je sad..
gambi, ti si moj čoek :)
majav, baci mi na pvt, interesuje me i zbog drugih stvari
pozdrav ljudi, već kasnim...
Ne zajebavamo sigurno. Možda smo samo glupi. To nije isto, gamby. :)
Какав, бре, хомеопата црни? Правац код лекара, можда имаш стрептокок или неко друго срање, не желиш да ти оде на срце или неки орган. Не треба се зајебавати с тим. Ако ти се не иде у дом здравља, искеширај 2000-3000 за приватног лекара, само да ти препише нормалну терапију.
Ma zeka se odavno zeza,neće kod lekara,posle kad je stegne nešto,kuka na sav glas.
Obzirom da uopšte nisam upućen u gejmerski svet jer ništa teže od Zume nisam igrao, voleo bih da mi neko navede par ključnih igrica i informacija o istima. Šta se igra najviše i šta je to što ih čini popularnim?
Need for speed,Counter Strike naravno,FIFA 2010,PES,Call Of Duty,izašao je i neki Battlefield Bad Company ili tako nešto,WOW...ima ih gomila,ali ni ja ništa ne igram.
Popularne su zato što su poznate.
Inače odeš na sajt sveta kompjutera i pogledaš rubrike.
Hvala na nabrojanim naslovima i smernici ka detaljnijim odgovorima. Vidim, sve lepo piše na njihovom sajtu.