Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Мани се популарних. Од овога што је Електричар навео ваљају ПЕС, ЦоД (мање-више) и нови Бед Компани. Каунтер је смори, Вов нећу да коментаришем.
Ако ош да играш нешто добро, само наведи жанр, па ћу ти кажем шта ваља. :)
Wojtek, neću ja ništa da igram, nego nisam 'teo da budem bangav u glavu. Reko', da i ja naučim neke osnovne stvari, bar da razumem reči koje se pominju. Čak i takve stvari sada spadaju u opštu kulturu. :)
Ваља знати, бизнис је то велики. Кол оф Дјути : Модерн Ворфер 2 је за четири месеца зарадио више од милијарду, а индустрија игара је још 2001. претекла Холивуд по заради.
Hegelova alijenacija u službi globalizacije. :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Chicane
Тј. кривина на тркачкој стази у облику слова s. Да ли има посебно име на српском?
i kod nas se upotrebljava pojam šikana,
bar u trkama F1
Благодарим! :)
Како се зове ограђен простор (на отвореном) у коме се држи живина? Је л' пилићњак?
Ја знам за појам кокошарник.
ja znam za kokošinjac
Да бре кокошињац. Моја грешка
Знам и ја за кокошарник/кокошињац, али зар он није затворен? :)
Па углавном је комбинованог типа. Пола плетене ограде без крова над главом и део где се носе јаја покривен :)
Isti je naziv za oba, ali ono što je moja baba imala je bio kokošinjac i definitivno je bio otvoren :D
Аха, значи так иде номенклатура. :)
Захваљујем!
Ja sam čula za kokošinjac i pilićarnik, nisam za taj pilićnjak :).
Au, Džimi, zastranio si... Preš'o si na sitnu perad... A bio si kul lik nekad dok si bio GEEEEEEEEEEEJ :))))))
Мора мало. :))
Da li alkohol brže ili sporije hvata ako si se prethodnu noć odvalio od života?
Meni nikako ne uspeva da provalim. :)
Hvata brže definitivno.
Treba to ponovo istraziti.