Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Хвала...
Па није тако много колико сам мислила :)
Јер ми 1 600 000 карактера делује баш импозантно, мислила сам да је то много више времена :)
А сад следеће питање:
Занима ме шта ви мислите, колико просечни корисник интернета откуца карактера за један дан? (Кад кажем просечан - да рачунамо оне који пишу блогове и оне који више играју игрице па чешће користе миш него тастатуру)
Ја мислим око 2 000.
Moguće, jedan eksperiment je premalo. A možda i nisam merodavan po brzini kucanja :).
Kapiram da je Dzimi u pravu, mozda da se otegne do 10 dana. Ne vise od toga. I zastajaces i popices kafu i njakaces telefon...
Naravno, bez black hole-ovog rahiticnog kucanja. :D
Џими, мислиш да је 5 дана колико рече блек хол много или мало?
тј. мислиш да споро или брзо куца?
А, да нисам напоменула у претходном питању да не буду насумични карактери већ смислен текст :)
Па, мислим да је много. :)
Zašto Ivan Bosiljčić opet pravi koncert?
Džimi, ti sviraš gitaru, pa moguće da imaš brže prste :). Kucao sam smislen tekst, sa velikim slovima na početku rečenice. Sve regularno. Nek proba još neko, pa da uporedimo.
$Хипнос: Зато што је тражен од стране милфица. :)
$Блек Хоул: Ма, куцам брзо, али много грешим, и неправилно куцам.
Е, али ту има још један битан фактор, а то је да ли гледаш из нпр. куцаног текста, па прекуцаваш, или ти него други диктира. Ја сам оних 48 сати навео за идеалну варијанту кад неко други диктира. :)
Ih, Džimi, pa zar samo zato? :)
Ja sam kucao Krvavu bajku, malo sam se prisećao stihova dok sam kucao, moguće da je to uticalo na brzinu :).
$Хипнос: Па, не знам. Је л' ти пада на памет нешто друго?
$Рупа: Где баш то нађе?
Možda zbog para? :)
Ma nemam pojma, to mi prvo pade na pamet :).
Него, људи, како су се звале оне беле бомбоне (свилене чини ми се, а можда и нису, али су дефинитивно имале укус као оне од беле менте) које су биле испуњене неком чоколадом?
Нисам скорије куповала бомбоне, можда их и има још увек у продаји...
иначе су биле врх! :)
mislim da su bile svilene...bile u bojama, pastelnim, ako se ne varam...a kako su se zvale bombone sa udubljenjem u sredini, bele okrugle, pakovane u papir, kao pepermint?Hrvatske i na slovo R mislim da im je pocinjalo ime...
Ма биле су, чини ми се, и неке куповне а не само оне вашарске свилене...
А ја се не сећам тих на слово Р...
ja sam volela one maline crvene i crne sa zeleom unura...i sada su mi omiljene:)))uf, moram da ih potrazim...A bombone u obliku kamencica, raznih velicina, sa ukusom mentola?
@elenna
...što ostavljaju boju po prstima...?
Milky bombone su najjace od svih!!!
ne stignu ni da mi oboje prste, ja ih odmah ponjupam...ne secam se da li kamencici boje prste, a maline ih malo i boje:)))) Gde mogu da nadjem dobra sigurnosna vrata a da nisu kineska?