Raznorazna pitanja

  1. Treba mi pomoć.

    Imam liniju Sony RX90 iz 1998 godine (jedan od najboljih Sonijevih modela ikada). Riknuo mu je CD i neka elektronika. Da li bilo ko zna nekog pouzdanog majstora(preciznog mehaničara, servisera) ili servis gde bih mogao da je sredim. Znači, samo da nisu neki balavanderi na praksama, već lik koji zna šta je Sony.

    Hvala unapred.

  2. Daj to ciganima,možeš dobre pare da uzmeš na tome :D

    Pa probaj u BG Elektronik-u,oni servisiraju kojekakva tehnička čudesa.Ako ne uspeš tamo,prošetaj se do ETŠ Nikola Tesla,imaju gomilu đaka na praksi.

  3. Merkam monitorčić od 22 inča, uglavnom za gledanje filmova i koncerata, pa ako neko može da mi preporuči na šta da obratim pažnju, marku, rezoluciju... hvala lepo, unapred.

  4. Ja mogu da ti preporučim monitor koji ja koristim,
    22 inača, upaljen non stop, vec dve godine koliko ga imam, ili se radi u fotošopu i kedu (arhitektura) ili se gledaju serije i filmovi, nikada nikakav problem,
    kvalitet slike je fantastičan,
    Dobila sam garanciju na 36 meseci.

    Reč je o Samsung SyncMaster T220
    (2ms; 20000:1 dynamic contrast)

    A i mnogo je lep :D
    Isto je urađen kao i serija samsungovih plazmi

    http://farm4.static.flickr.com/3360/3218355554_e235fd60df.jpg

  5. gde mogu da kupim majmuna bebu?

  6. Можеш наћи у огласима и неким продавницама кућних љубимаца. Ал боље немој.

  7. Ko je izmislio znak uzvika i znak pitanja?

  8. Jel se razume neko u video formate i codec-e? Otkad sam preinstalirao Windows nijedan player nece da pusti film tecno, vec slika secka. Instalirao sam K-Lite_Codec_Pack_604 ali taj problem jos postoji. Ako neko zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan kada bi mi rekao. :)

  9. ja bih da pitam džonija, je l' je ugasio profil na fejzbuku ili ja tripujem?

  10. Jeste. :D

    EDIT: Al' upaliće ga uskoro, k'o i svaki put.

  11. Kako hermafroditi uriniraju? Mislim, ima li dva mlaza ili šta? :)

  12. jebote, koje pitanje! :D
    tesko, moram da priznam

  13. Dajte neki sajt gde mogu da skidam pesme (domaće) a da ne skidam cele albume, nego pesmu po pesmu (nemoj mi dajete domaći.de, trenutno ne mislim na narodnjake imam ih pun kurac :))?

  14. Grofe imaš onaj buđavi yumpr3.com, ali sajt je trenutno u "popravkama", tako da ne znam da li može da se skida muzika.Naravno ništa te ne košta da probaš, potrebno je samo da otvoriš nalog.

  15. Normalno :), ma, trebaju mi neke nenarodnjačke pesme, a mrzi me da skidam cele albume, da se jebavam...ajd pogledaću. Hvala, Vuče.

  16. Nema na čemu, mislim da i ovde možeš da nađeš nešto, mada nisam siguran da li mogu da se skidaju pesme pojedinačno http://yubraca.net.
    U svakom slučaju imaš svašta, možda nađeš neki film ili seriju.

  17. Hvala opet, snaći ću se.

    Nego mene sad zanima nešto drugo, ako se kompjuter automatski restartuje kad se pusti bilo koji jutub klip koji mu je kurac krasan?

  18. Можда има везе с монитором или графичком картицом. Мени се то десило једном кад сам купио нов монитор. Кад сам га ишчупао из графичке и поново укључио, све је било океј, не знам зашто. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.