Platio bih mu pivo

1. Ако је тако, онда ја Цари морам шурнаест да платим ;)

2. Platio bih Črči pivo, zato što ga ne pije, pa bih ja morao da ga popijem onda :D

3. Ja bih platila Dub-u, samo zbog komentara:'' Meni niko nije sličan, meni ni moj dupli nije sličan. Mi se stalno svađamo, ko će da se uloguje.''

( Inace, to je post na temu: Fenomen vukajlijaske ekumene. Kako ga poveza, svaka cast.;p)

4. Namazano Dube, namazano :)
    Sad vidim da ste svi pisali liste neke, pa rekoh ajde i ja da vas popišem sve za čašćavanje:

Platila bih pivo i :
    Stormi - jer mi je dupla, ona kad je srećna i ja sam srećna :D
    Lavender Girl - platila bih joj i kartu da dođe iz Zagreba, a kamoli jedno pivo!
    Mylyci i Žnjiju - zbog horoskopa i uporednog horoskopa :)
    Mrmunu - jer mi je jedared baš ulepšao dan
    Bleku - kako bi me upoznao sa asistentom :D
    Sosu, Urošu i Merci - jer su prvi koje sam ovde upoznala

Svima iz stare ekipe sportskog kviza - jer su blesavi i jer ih mnogo volim: Пеки д џем, Stiven, Гроф Влатко Паскачић, Gianfranco Zola, Dvajt, NMF, ponovo Black Hole, Gvozdenovic, ponovo Tulumbac, ponovo Žnji, Tetka Drol, Mlata, Dub, Hugocavez... ako sam nekog zaboravila, ja se izvinjavam :)

Svima sa crtanja - Storma, Vejva, Epp, Mara, LG, Lavanda, Jana, Otaku, KBO!... ovde sigurno zaboravljam nekog jer dugo nisam bila na igrajmo.se :)

to je to za sad :)

5. А ономе ко те научио да се коцкаш преко интернета и натерао те да ставиш паре на твоје "Холанђане луталице"? Стиди се, другарице моја...

6. Tebi ne bih platila pivo, ne volim te kad si pijan.
    Tebi bih kupila sok, za tvoje dobro :)

7. Ма, довољно само да ме се сетиш, па ми топло око срца :). Ипак ћу ти донети магнете за фрижидер из Ливерпула, сад си се искупила :))

8. Platio bih pivo ovom dzankiju, nesto mi gotivan.

9. Да додам и Ђонсила на ону своју листу,и Влатка,ако већ нисам.

10. Ja ne moram da popijem pivo. Ja smrdim. Neka, neka. :)

11. Кизо је заслужио,као ратни хавер,да му купим целу гајбу,он бира.

12. Ја би било коме, само да имам с ким да пијем.

13. Sve se bojim da je neko ispostovao obecanja ovde data na zadnjem okupljanju :)

14. ja faci, čim dođe u bl, nisam stig'o pred polazak...

15. Doktore, može Nektar. A sebi šta oćeš.

16. ja faci, čim dođe u bl, nisam stig'o pred polazak...

Ako nisi dupli, kuj' si ne znadem.
    Al' pivo obecavas,
    Budimo prijatelji.

Malo haiku pizdarije :))

17. važno je da sam obećao pivo i to kod Ruže, to se valjda podrazumjeva...

18. Amin. Nista vise ne moram znati :))

19. Јааа знам ко је Ћааамил :р

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.