Platio bih mu pivo

1. Izgleda da svi znamo. Ali, psssst :)

2. Ja bih bankrotirala kad bih platila pivo svima koje bih nabrojala, tako da ću samo da opomenem ove što 'oće meni pivo da kupe da sam ih zatefterila, pa kad se vidimo ima samo da im mahnem beležnicom pred facom. :)

3. pred facom

A ja sam tu kao svjedok, sta li?
    ;)

4. Meni Faca dođe kafu. Ne znam za pivo.

5. Faco, jašta, mora neko da nas razvozi kući posle. :)

6. Мени Славко дође на кафу. Чула сам за пиво.

7. Faco, jašta, mora neko da nas razvozi kući posle. :)

Hihihi :)

8. Мени Славко дође на кафу

Slavko brate, ne vjeruj nista! Cuo sam ja za tu prevaru...
    http://www.youtube.com/watch?v=OiRRgRzWxf0

9. Malo je onih kojima bih ja platio pivo! Uglavnom to znaju oni koje bi trebalo da imenujem,ali necu!

10. Hihihi :)

Totalni "hihihi", samo šut' :)

11. Kakve se to konjspiracije dešavaju, a? 'Oćte bijem? :izgleda k'o Mornar Popaj nakon pojedene dve kile spanaća:

12. Popaje, Popaje gde ti je oliva? Eno je, eno je u jezeru pliva!

13. auuu, ugasio sam ga... ova mylyca uvijek pokvari stvar... i da platiću i njoj pivkana i to najvećeg kad je vidim (zato što je najjeftiniji) :D

14. Kakve se to konjspiracije dešavaju, a? 'Oćte bijem? :izgleda k'o Mornar Popaj nakon pojedene dve kile spanaća:

Ako moRe jedan kliše: Nisi ti kriva, problem je u meni.
    DakleM, opušteno :)

15. Ne more, mi ćemo popiti pivo, a ti ćeš popit' batine, i još ćeš da budeš šofer. :P :)

16. Stormo, bojno koplje, sjajna perjanico, moćni maču dvosjekli! :))

17. Ја би Лулли платио пиво, пошто не носи гаће ал зато фура емицу! А јеа! Амазонке волем!

18. Naklon, kralj'ce. :)

19. Mlado biće i neuki stvore, odbij! :))

Edit: Stormo, ne sretosmo se dugo. Živa bila!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.