Американци: Друштвени паразит, или само стереотип

1. medicuse, ne znam samo zašto uzimaš kao aksiom da naš automeničar "ima jaku želju" da postane nešto više dok je američki sasvim zadovoljan...

takođe, nije baš previše bistro porediti Ameriku i Srbiju pri pominjanju tih incidenata tipa pucanje u školi, kad dobro znaš da imaju 35 puta veću populaciju pa ćeš samim tim negde u Americi morati da nađeš makar nekog ko jebe svoju mačku, jede govna ili izrešeta profesora.

što se teme tiče, jebi ga, ima ih svakakvih. al ono što je skoro pa pravilo tamo, je da ako hoćeš i možeš da radiš, dobićeš posao i sasvim normalno ćeš živeti od njega. to u Srbiji neće postati praksa još dugo, dugo

Први пут видим овог човека на Вукајлији, али бога ми, лепо збори.

2. Već sam objasnio Henry, nego nisi video:

Ovo se ne odnosi samo na Srbe koji ne mogu bolje od automehaničara, već na sve one paćenike, koji su u istoj situaciji, bilo oni Srbi, Moldavci, Iranci, ili Čađani!
    Možda je zaista bolje da uživaš u blagodatima sistema, sprdajući se i uživajući (ići svake godine na more, imati platu koja pokriva sve troškove, i još ostane za put preko grane, kupiti nov auto od samo jedne plate, spavati na bilo kojoj klupi u bilo kom mestu u državi, a da ti niko ne kaže reč). Možemo to i da demonstriramo na ličnom primeru (ako znate na šta ciljam).

što se teme tiče, jebi ga, ima ih svakakvih. al ono što je skoro pa pravilo tamo, je da ako hoćeš i možeš da radiš, dobićeš posao i sasvim normalno ćeš živeti od njega.

Eh... dobra stara vremena, boli te kurac za sve. Samo dok ima da se jede, jebe , pije i zajebava... (ako znate na šta ciljam)!

3. meni je ovo ista fora k'o i sa balkancima, ili bar jako slična.
    daklem, fora je da ih ostali (evropljani u ovom slučaju) koncipiraju i vide na zna se već kakav način, no su i oni sami sebe počeli tako da "konstruišu".

4. Ко нова римска империја...
    Сад многи чекају варваре да се појаве па да све опељеше...

5. Društveni parazit. :)

Generalno, amerikanizacija (koju neki više vole da zovu globalizacija) vraća čoveka na nivo životinje, pričajte vi šta hoćete. Cela ta profitno orijentisana kultura i filozofija mi se gadi. Nije bitno što ne koristiš potencijale koje ti je priroda dala kao ljudskom, svesnom biću - bitno da si sit i da te nešto animira (ili ako više volite, "hleba i igara"). Ako je to vrhunac bilo čijeg uspeha kao ljudskog bića - onda ne znam šta bih rekla osim da taj neko nije zaslužio da se rodi kao čovek, komotno je mogao da bude rođen kao životinja i da živi potpuno isto.

6. Одем да погледам филм, а ви...
    Кад пре исписасте 84 коментара, јеб'о вас ћаћа?

7. И што јес јес, Мек је до јаја. Обожавам њихову храну, јес да су скупи, али добри су.

pomodarac...najgore sranje je mek...to sto si kod nas faca jer si dao ya zeton pljesku 120-200 dinara..to je neki drugi problem...tamo u meku obeduju najgori klosari (kao i mi iz pametnih AL siromasnih zemalja)...jer dolar meni je dolar meni...jbte..pazi ti..ti taj dolar zaradis za 8 minuta...otprilike..a u srbiji za osam minuta zaradis nekih 10 dinara...xD
    pljeska od deset dinara...mislim da je rostilj Brena mnoooogo bolji i kvalitetniji

EDIT: peki..ne ciljam tebe..nego ljude odusevljene mekom u opste...cisto da se ne osetis sad nesto napadnutim..

8. Јел' си гледао онај како Амери сређују марсовце ?

9. Одем да погледам филм, а ви...
    Кад пре исписасте 84 коментара, јеб'о вас ћаћа?

Jbga, Džimoslave, aktuelna tema!

10. Generalno, amerikanizacija (koju neki više vole da zovu globalizacija) vraća čoveka na nivo životinje, pričajte vi šta hoćete. Cela ta profitno orijentisana kultura i filozofija mi se gadi. Nije bitno što ne koristiš potencijale koje ti je priroda dala kao ljudskom, svesnom biću - bitno da si sit i da te nešto animira (ili ako više volite, "hleba i igara"). Ako je to vrhunac bilo čijeg uspeha kao ljudskog bića - onda ne znam šta bih rekla osim da taj neko nije zaslužio da se rodi kao čovek, komotno je mogao da bude rođen kao životinja i da živi potpuno isto.

Извини што ово морам да ти каже, али моје лично мишљење је да си се ти овде налупала глупости за златну медаљу на олимпијским играма.

11. Јел' си гледао онај како Амери сређују марсовце ?

Ма, јок, бре. Неки где Амери гину.

12. ма хаос, сви пишемо у исто време, ја док одговорим овом изнад, тај изнад је већ на претходној страни а тема се пребаци са образовања на не знам, дал је глупљи шеф ил помоћник. :) одо ја

13. pomodarac...najgore sranje je mek...to sto si kod nas faca jer si dao ya zeton pljesku 120-200 dinara..to je neki drugi problem...tamo u meku obeduju najgori klosari (kao i mi iz pametnih AL siromasnih zemalja)...jer dolar meni je dolar meni...jbte..pazi ti..ti taj dolar zaradis za 8 minuta...otprilike..a u srbiji za osam minuta zaradis nekih 10 dinara...xD

Боли мене дупе да "будем фаца". Ја ти причам о томе како волим укус те хране, а о томе ко се тамо храни, гледао сам док сам био тамо и све разумем. Чиз и Хамбургер за долар, бесконачно сока за долар. Кажем ти, волим ту храну.

14. Извини што ово морам да ти каже, али моје лично мишљење је да си се ти овде налупала глупости за златну медаљу на олимпијским играма.

Zašto nam Peki, ne izložiš, svoje mišljenje, u poređenju sa gospođicinim?

15. Извини што ово морам да ти каже, али моје лично мишљење је да си се ти овде налупала глупости за златну медаљу на олимпијским играма.

Пеки, ја тебе готивим ал' није ти фазон да лепиш овакве постове. Мало превише генерализујеш. Теби што је добро - то је одлично, што је лоше - то је говно. Нађи неку средину. Ако већ не можеш онда пусти друге да изнесу своје мишљење, а не да их одма' пљујеш. Јбг. ;)

16. Кад сви ми волимо амере...

17. А, да. Каркас је из Енглеске, ето један од 6 најбољих Метал бендова није из Америке. Ето прве лоше ствари које сам се сетио.

18. Izvini ti Peki, ali tek kad argumentuješ ono što si napisao možemo da pričamo.

19. Ali čekajte, čekjte.
    Šta je sa američkom politikom? U tako idealnoj (neko će reći, platonovoj) državi, političari su bez sumnje najinteligentniji ljudi i ideal i oličenje nacije?
    Šta mislite o njihovoj politici (pre svega spoljnoj)?

20. Zašto nam Peki, ne izložiš, svoje mišljenje, u poređenju sa gospođicinim?

Зато што нема потребе да одговарам на онако лош пост. Али ајде:

itno da si sit i da te nešto animira (ili ako više volite, "hleba i igara"). Ako je to vrhunac bilo čijeg uspeha kao ljudskog bića - onda ne znam šta bih rekla osim da taj neko nije zaslužio da se rodi kao čovek

Прво, хлеба и игара је српски начин живота. Основне животне намирнице и успеси спортиста у које се куни сви - од моје бабе до раднице у драгстору.

Друго, замолићу госпођицу да ми објасни "врхунац било чијег успеха као људског бића", како би могао да наставим своје излагање.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.