Prijava

Eeeeeeeeeee alooooooooo ja se ne bih tako zajebavala sa Majkl Dudikofom :D

Sada, kada smo se složili, kakva je Amerika, kao država, opet se vraćam na moje pitanje, da li su Ameri, dostojni da se nazovu stanovnicima, jedne takve Platonove države!?
I ako nisu ljudi, koji žive u toj državi (a složili smo se i oko toga da Ameri nisu ništa pametniji od ostatka sveta), osnova za takvu Utopiju... šta je?

Ljudi koji mnogo rade, a malo palamude. Za razliku od nas ovde. Pa posle nam mnogo 200 kinti za ktitor. Moš za te pare tiket da opališ.

I Džibutanci, puno, puno rade, a vrlo, vrlo malo palamude!?
Zašto oni nisu svetski lideri?

ево овако:

овај трећи је озбиљан и објашњава много тога.

шта то објашњава мајке ти? Ја ти рекох тачно шта објашњава.

А опет нѕаглашавам да је тема о Америма, а не о Србима

Зашто, о зашто би ико помислио да је ово тема:
Срби су паметнији од Американаца: друштвени празит...

ево зашто:

Не бих сада да рекламирам дефиницију, која је заподенула ову расправу.
Али ме интересује ваше мишљење, као и ваши аргументи за и против!
Да ли су Американци, онако, најгенерализованије могуће, исподпросечно интелигентан народ (глупи)

и на крају да ли смо ми, макар и мало гори или бољи (онако, најгенерализованије могуће) од њих.

значи престани да нас јебеш сад!

и још нешто

нао сам да сам требао писати ћирилицом

глагол требати се не мења по лицима.

Pa, izgleda nisi dobro objasnio...

A magarac, uvek ide na kraju, tako da kad završimo o Amerima, onda ćemo da te zaključke poredimo sa nama (zato sam i rekao ''na kraju'' ;)

A za ovu promenu glagola mi nemoj zameriti, nepismen sam i glup, jebi ga.

значи престани да нас јебеш сад!

Amin! Aleluja.

Ozbiljno, medicuse, prvo se dogovori sa mozgom pa onda piši nešto. Samo ideš u krug bez ikakve poente.

Mada ono, kontam da si sjeban jer ti nije uspela tema, verovatno si očekivao da im grupno jebemo majku agresorsku, imperijalističku, zatucanu i mentalno ograničenu.

Jebiga, drugi put.

:) da ste vi meni živi i zdravi...

http://vukajlija.com/posteri/sad-na-vrhu-sveta-2907.jpg?1265559156

http://vukajlija.com/najgluplje-pitanje-na-svetu/26398

E jedino leksiju nemam šta da kažem, jer je čovek ovde, samo da komentariše, pa se dovodi u pitanje, vrodostojnost njegovog naloga...

A шта то тачно нисам добро објаснио? Ајде кажи, не могу овако кад не знам који део није јасан..

Немој да се увређујеш, не кажем да си неписмен и глуп, али мислим да нас јебуцкаш с опроштењем овде мало па зато звучим надрндано, мада и иначе је то честа грешка коју волим да исправим.

Ево ти само један клип који одговара на многа твоја питања.
Два клипа.

http://www.youtube.com/watch?v=OWWH3kCGNFM

http://www.youtube.com/watch?v=Ap7-7-IKWd4

овај други је мало досаднији

Ja prihvatam vaše mišljenje o meni (kakvo god da je). I cenim ga šta više... a da li vi prihvatatate vaše mišljenje o sebi!?

Ja jesam licemer, i ponosim se time. a da li ste vi?

Jebi ga... drugi put drugari...
(obećavam da ću u buduće, davati samo pametne i smislene komentare, koji imaju veze sa temom)

jeste...jebo si nam keve...evo sad sam skroz ubedjen da su amerikanci glupi a mi najpametniji na svetu...

ил нас зајебаваш или не знаш ни ти сам више шта причаш, или само хоћеш да оживљаваш тему, шта ли. Кaкво мишљене о чему сад причаш? Шта други пут?

Хаха, веродостојност налога? Па ми немамо више онда о чему да причамо

а нешто сумњам да је веродостоијност налога крива за то што немаш шта да одговориш.. До сад никоме није сметала, али баш сад ето искрсао је проблем забрињавајуће природе

moj poster taj iznad je iz perioda kada sam skupljao poene...i kada su se vazili poeni sa postera...kako ih najlakse skupiti nego pljuvanjem onoga sto vecina ovde misli..amerikanac ovca...a mi srbi sve vukovi...oni nasi nam glupo kazu i jebu mater na tv pa mi to gutamo..njima je bar lepo servirano...a ovo http://vukajlija.com/najgluplje-pitanje-na-svetu/26398 je polutacno..pitanje koje te na momenat iznenadi al nije glupo...isto kada te carinik na carini pita dal prenosis drogu..dovoljno je po nacinu odgovora da proceni imas il ne...tako i to pitanje moze da spreci nekog poluretardirano ultra mega giga talibana koji je resio svima da jebe majke..

Ma nema problema...

Медикус је један млад момак опседнут троловањем. Дакле, то је један млад момак који не зна шта ће са собоооом, па онда троооолујеее...

Kad sam bio mali, imao sam u odeljenju jednog Stivena koji je bio najjači baja u našem razredu. Jednog jutra jeo sam sendvič koji mi je mama pripremila za užinu. Stiven mi je prišao i pitao me za griz. Za inat nisam hteo da mu dam i reko sam mu da se tera u pičku materinu. Njemu se to nije svidelo. Opalio mi je šamar, ja sam pao na dupe, a on mi je uzeo ceo sendvič i podelio ga sa svojim drugarima. Od tada neopisivo mrzim Stivena, ali, pošto je prvak u kik-boksu, ne smem to baš u lice da mu kažem. Stiven ima jedno klempavo uvo, pileće grudi i krive noge. Pegav je. U školi je navodno imao sve petice, u srednjoj školi takođe, završio je dva fakulteta, doktorirao na jednom od njih, ali ja mislim da je on sve to uradio na vezu, jer je nemoguće da jedan takav glupak bude toliko uspešan u životu. Jednostavno se lukavo provlačio kroz život i pored toga imao je sreće, za razliku od mene koji sam tri puta pametniji od njega, ali ništa me neće u životu. Danas radim u firmi u kojoj je Stiven glavno mudo (generalni direktor). Pored toga što jebe sekretarice na svim nivoima preduzeća, jebe i nas zaposlene u čitavoj firmi tako što nam naređuje da nešto radimo i preti nam otkazom ukoliko ga ne poslušamo. Ne mogu da verujem da mi naređuje tako ružan i glup čovek.

Ah, kako bih voleo da budem Stiven, makar na jedan dan.

Sviđa mi se File, način na koji razmišljaš... lepo si ovo sročio.